Data actualizării:
Data publicării:

Cum să menții eficient prosoapele pufoase

Autor: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com
Designerul de textile pentru casă Lydia Lloyd a dezvăluit modalităţi eficiente pentru a menţine prosoapele pufoase şi moi. 

Conform acesteia, primul pas pe care trebuie să-l facem este să evităm încărcarea maşinii de spălat până la refuz, pentru a nu deteriora fibrele ţesăturii.

De ce se recomandă utilizarea unei cantităţi minime de detergent și de balsam

De asemenea, designerul a recomandat utilizarea unei cantităţi minime de detergent, deoarece acesta face materialul să devină mai rigid. Se pare că nici balsamul de rufe nu este o ideea prea bună atunci când spălăm prosoapele.

Pentru a face materialul mai moale, Lydia Lloyd recomandă să adăugăm un pahar de oţet în tamburul maşinii de spălat şi să setăm temperatura între 30 şi 40 de grade. În încheiere, specialistul a subliniat că este importantă uscarea prosoapelor în aer liber, conform Darik News, scrie Rador. 

 

Citește și - Lenjeria de pat va mirosi frumos ca la hotel: trucurile cameristelor au fost dezvăluite

Într-adevăr, cameristele folosesc o serie de trucuri simple, dar eficiente, pentru a se asigura că lenjeria de pat este perfect curată și miroase bine.

Un astfel de efect poate fi obținut acasă. Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le urmezi, dacă vrei ca lenjeria de pe pat să miroasă frumos mai mult timp.

Utilizarea înălbitorului pentru lenjeria albă. Adăugarea de înălbitor în rezervorul mașinii de spălat te poate ajuta să scapi de petele galbene de pe cearșafurile albe.

Schimbă lenjeria de pat în mod regulat. Chiar dacă pare curată, lenjeria poate adăposti diferiți germeni și bacterii. Prin urmare, este important să schimbi lenjeria de pat în mod regulat pentru a o păstra curată și proaspătă.

Folosirea detergenților speciali. Există detergenți speciali pentru spălarea lenjeriei de pat care ajută la păstrarea culorii și formei acesteia. În plus, îi conferă un miros plăcut.

Dar cel mai important este să ai grijă de lenjerie în mod corespunzător și să o păstrezi curată și proaspătă. Spălarea regulată și depozitarea într-un loc uscat și răcoros  ajută la menținerea lenjeriei de pat în stare perfectă.

Citește și - Chiar și prosoapele vechi vor deveni moi. Cel mai eficient truc a fost dezvăluit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel