Data actualizării:
Data publicării:

Cum să faci achiziții inteligente în 2024. Află câțiva pași care te pot ajuta

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Yzzy, iPhone 15 Pro Max
Yzzy, iPhone 15 Pro Max
Începem un nou an în forță și, ca și în alți ani dar poate acum mai pregnant, tot ce ține de gadgeturi și tehnologie smart ne interesează. Nu doar pentru că am fi mari împătimiți ai tehnologiei de ultimă generație, ci și din motive practice. Pentru cei interesați de achiziții smart iată câteva aspecte informative. 

Cumpărați cu încredere, la mâna a doua

Piața gadgeturilor second hand s-a dezvoltat destul de mult în ultima vreme, încât acum să vorbim despre calitate la prețuri accesibile. Fie că este vorba despre iPhone 15 Pro Max sau despre dorința de a vă schimba telefonul cu un alt sistem de operare decât până acum, există oferte destul de tentante.

Este destul de facil să faceți o altfel de alegere. Magazinele online sunt acum nișate și veți găsi specific pe cele care se ocupă exclusiv de comercializarea telefoanelor la mâna a doua. Asta numai după ce le-au verificat minuțios, încât funcționalitatea, dar și estetica acestora să fie ireproșabile. Cât despre prețuri, acestea sunt marile avantaje, sunt mai mici față de cât v-ar costa același telefon, însă nou. Fie că plănuiți să îl folosiți doar o perioadă scurtă de timp sau nu, este absolut în avantajul vostru și al bugetului vostru să preferați achiziția la mâna a doua.

O nouă achiziție numai după ce valorificați ce aveți deja

Se spune că regula echilibrului în viață este să scăpați de un lucru înainte de a cumpăra altul nou. În cazul unui device este similar. Cumpărați un alt telefon, asigurându-vă în același timp că cel pe care îl dețineți are și el un scop. Puteți opta pentru ofertele buy back, ceea ce înseamnă să obțineți un decont pentru noua achiziție. Este valabil și pentru electrocasnice, aici amintim despre programele diverse care încurajează să schimbați produsele vechi cu cele de generație nouă, cu un consum optim de resurse.

În materie de telefoane mobile, să vindeți un telefon pe care nu îl mai folosiți este destul de ușor. Există platforme special create pentru astfel de servicii. Nu este necesar să discutați cu un potențial client, nici măcar să postați anunțuri de vânzare, ci doar să cereți o evaluare a smartphone-ului. Dacă sunteți sau nu de acord cu aceasta, totul se rezolva online.

Comparați prețurile

Nu mai este vorba doar despre diferențele de preț, ci și de condițiile în care puteți achiziționa destul de avantajos un produs. Implicit pentru a vinde un telefon pentru achiziția altuia, puteți face totul online. Verificare gratuită, simplu și avantajos.

Rămân relevante și campaniile de reduceri arhicunoscute. Spre exemplu, începutul de an aduce reduceri din nou, fiind adesea perioada din an când comercianții se pregătesc de noi stocuri și campanii, nu înainte de a epuiza pe cele existente. Acum este timpul perfect să comandați aproape orice, chiar și produsele tematice - dacă nu supără faptul că perioada festivă din an a trecut, ceva roșu ar putea fi încă la modă!

Comparați prețurile și căutați ușor online. Nu este neapărat o strategie, ci una din abordările recomandate oricând. Sunt destul de multe oferte disponibile, destul de multe magazine online cu o ofertă diversificată, aveți de unde alege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel