Nu toate modalitățile de a dezgheța carnea sunt sănătoase. Mulți oameni cred că nu este o problemă să scoți carnea din congelator și să o laşi să se dezgheţe în timpul zilei. Cu toate acestea, trebuie să aveţi grijă deoarece puiul, carnea de porc și carnea de vită pot fi contaminate cu multe bacterii atunci când sunt dezghețate incorect. Deci, această metodă nu este deloc una sănătoasă.
Există un truc mult mai bun și mai ușor pentru a evita să te îmbolnăvești. Carnea se va dezgheța într-un timp scurt, își va menține aroma și textura și nu te vei îmbolnăvi.
Cu ajutorul acestui truc puteți dezgheța carnea foarte simplu şi uşor. Ai nevoie doar de un sac de depozitare a alimentelor şi de o oală plină cu apă fierbinte. În doar 15 minute carnea ta se va dezgheţa şi va fi gata să o găteşti.
Iată ce trebuie să faci în video de mai jos:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate