Cum s-au răzbunat doi părinți pentru că fiul lor nu i-a invitat la nuntă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cum s-au răzbunat doi părinți pentru că fiul lor nu i-a invitat la nuntă / Foto: Pexels
Cum s-au răzbunat doi părinți pentru că fiul lor nu i-a invitat la nuntă / Foto: Pexels
Află în articol cum s-au răzbunat doi părinți pentru că fiul lor nu i-a invitat la nuntă pentru că nu erau "suficient de buni".

Pentru majoritatea familiilor, o nuntă este o ocazie specială care trebuie sărbătorită alături de persoanele cele mai importante pentru tine, însă părinții unui mire au avut un șoc când ei nu au fost invitați la eveniment deoarece familia logodnicei sale credea că "nu sunt suficient de buni" pentru a participa la nuntă, scrie Mirror.

Cei doi au fost luați prin surprindere, iar tatăl supărat, dezamăgit de decizia fiului său, a decis să vândă casa în care locuia acesta.

"Din moment ce nu ne vrea în noua lui viață, trebuie să plece", a motivat părintele furios.

În postarea sa, tatăl a explicat că el și soția sa și-au achiziționat o a doua casă pentru a fi folosită de fiul lor când s-a mutat la facultate și a subliniat că l-au susținut financiar mulți ani.

Ce decizie a luat tatăl mirelui

El a spus că plătește impozit pe proprietate, plus orice taxe de întreținere, în timp ce fiul lor, care nu plătește chirie, achită doar utilitățile. Și se pare că lucrurile au funcționat astfel ani de zile, chiar și după ce logodnica fiului lor, pe care familia o plăcea anterior, s-a mutat în casă. Dar necazurile au apărut când cei doi iubiți au hotărât să se căsătorească.

Tatăl a explicat că, în timp ce familiile se pregăteau să savureze un grătar, soția și fiica lor au fost chemate înăuntru, împreună cu fiul său, logodnica acestuia și familia ei. Câteva minute mai târziu, soția și fiica lui au plecat supărate acasă. Ea i-ar fi spus ulterior că: "Fiul nostru și logodnica lui, împreună cu familia ei, nu ne vor la nuntă".

Postarea lui a subliniat: "Conform ceea ce mi s-a spus: "Nu suntem genul lor de oameni". Eram furios, l-am sunat pe fiul meu și l-am întrebat despre ce este vorba. El mi-a spus că familia ei simte că nu suntem suficient de buni și că îi va face de rușine, așa că nu suntem invitați de la nuntă”.

Tatăl a continuat: "Am lăsat să treacă o săptămână să mă calmez și să conduc înapoi la casa unde stau ei. Noii viitori socri sunt în casă împreună cu logodnicul. Se pare că s-au mutat toți în casă. M-au întrebat de ce sunt acolo și le-am spus că din moment ce nu suntem invitați la nuntă, veneam să vorbesc cu fiul meu. Mi-au spus să le părăsesc casa. M-am enervat le-am spus că au 30 de zile să plece. Le-am spus să-i transmită fiului meu că vând casa și că ar putea găsi altundeva unde să locuiască cu toții. Mă duc la un agent imobiliar și listez casa la vânzare".

Ce i-au răspuns internauții



Atunci tatăl supărat a apelat la rețelele de socializare, dornic să afle dacă a greșit că "a luat o poziție dură în acest sens"

Mii de oameni i-au răspuns prin comentarii, mulți fiind de partea părinților mirelui. O persoană a scris: "NTA- Rock on man. S-a înșelat și nu există nicio cantitate de scuze sau cuvinte pentru a convinge contrariul. În general, pare toxic și nu există niciun motiv pentru care cineva să-și excludă familia. Aș putea înțelege dacă poate nu ai fost de susținere sau dacă au existat probleme, dar pe baza a ceea ce am citit, mă zăpăcește de ce ar face chiar asta".

Un altul a spus că fiul "experimentează consecințele naturale ale acțiunilor sale"

Dar un al treilea a sugerat: "Cu fiul tău, îți sugerez să ai o conversație. Vedeți de ce este dispus să vă excludă pentru o nouă familie. Vreau să spun că se pare că voi ați fost fericiți până când a început această relație. Nu vă distrugeți familia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel