Cum s-au pregătit membrii PDL pentru aparițiile la TV
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
pdl_la_tv
pdl_la_tv

Tehnici de depășire a emoțiilor, dicție și comportament în dezbaterile televizate, sunt doar câteva din temele pe care 30 de democrat-liberali le-au studiat în perioada 28-30 iunie 2013, la cea de-a doua ediție de anul acesta a Școlii de Comunicare, dedicată membrilor PDL.

Potrivit ampress.ro, timp de trei zile, aleși locali ai PDL și membri ai conducerilor județene, precum și reprezentanți ai organizațiilor de femei și tineri, au fost instruiți, la sediul Institutului de Studii Populare din București, în tehnica comunicării, cu accent pe aparițiile TV. La a doua ediție de anul acesta a Școlii de Comunicare, dedicată membrilor Partidului Democrat Liberal, organizată în colaborare cu Hanns Seidel Stiftung și Center for European Studies, „cei 30 de cursanți au învățat de la specialiștii în comunicare invitați elemente de comunicare generală, de comunicare politică, de discurs, de mesaje politice, dicție și comportament în emisiunile TV, precum și tehnici de depășire a emoțiilor", se specifică într-un comunicat de presă.

Care a fost elementul inedit al acestor cursuri

Potrivit documentului citat, "Un element inedit al acestor cursuri l-a reprezentat amenajarea în sediul ISP a unui studio TV profesionist, în cadrul căruia, sâmbătă, au fost organizate simulări de emisiuni. Toți cursanții au avut posibilitatea de a se exprima pe teme de actualitate imediată și de a afla pe propria lor piele ce înseamnă să fie nu doar sub tirul întrebărilor moderatorului, al atacului contracandidaților politici, dar și sub lumina puternică a reflectoarelor”, se mai precizează în comunicat.

Cu mențiunea că aceste cursuri vor fi reluate în luna septembrie, participanții au primit, la finalul celor trei zile de instruire,  recomandări privind viitorul fiecăruia din punctul de vedere al poziției de comunicator al PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel