Cum s-au distrat vedetele alături de copiii lor, înainte de începerea școlii!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Vedete îndrăgite de public au petrecut câteva ore de neuitat alături de copiii lor într-un parc de distracții din Herăstrău. 

(oar_w460)

Vineri seara a avut loc Back to School Party, ultima mare petrecere înaintea începerii școlii, astfel că invitații, alături de cei mici, s-au bucurat de atracțiile parcului și au asistat și la un concert special susținut de Xonia.

(oar_w460)

(oar_w460)

Anda Adam a sosit alături de fiica ei, Evelin. Micuța s-a plimbat cu trenulețul colorat, s-a învârtit în caruselul pentru copii mici, pentru ca apoi să urce alături de mama ei pe scenă și să danseze pe muzica Xoniei. A fost prima reprezenație publică de acest tip a micuței în vârstă de aproape doi ani, iar publicul prezent în parc a răsplătit-o cu multe aplauze.

(oar_w460)

Amalia Enache a ajuns pentru prima dată în parcul Miramagica alături de fiica ei, Alma, și de primul „prieten” al acesteia, un băiețel cu care se înțelege foarte bine și, alături de care s-a jucat sărind pe trambulina colorată din incinta parcului.

(oar_w460)

Giulia Anghelescu a trăit momente pline de adrenalină alături de fiica sa, Antonia, urcându-se pe platforma turnului Spark, ce avea sa le plimbe cu mare viteză de sus până jos și de jur împrejur, sfidând parcă legea gravitației. Cele două s-au urcat apoi în racer-ul Airbone Shot, în care s-au simțit ca într-o călătorie în spațiu. La fel au procedat și Andreea Perju, alături de cele două fiice ale sale.

(oar_w460)

Anca Serea a sosit în parc de distracții alături de trei dintre copii săi, Sara, David și Moise. Împreună au urcat în marea roată a parcului, de unde au putut admira, de la înălțime, împrejurimile superbe ale locației, precum și Bucureștiul luminat la sosirea serii.

(oar_w460)

Oana Ioniță, la rândul ei, s-a plimbat alături de fetița și de băiatul său, în bărcuțele tamponabile ce pluteau pe apa bazinului din incinta parcului și, apoi, în mașinuțele tamponabile, amuzându-se copios împreună.

Ela Crăciun, însărcinată în opt luni, a sosit la distracție alături de fiica ei, Alesia, aceasta din urmă bucurându-se, împreună cu alți copii, de atracțiile parcului, preferând turnul Spark și racer-ul Airbone Shot.

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns la petrecere alături de prietena ei, Diana Bart, și de fiica acesteia, Maira.

(oar_w460)

Iuliana Marciuc a participat la eveniment alături de fiul ei, David, și de fiica unor prieteni apropiați. Eli Roman i-a oferit băiatului său bucuria de a se plimba cu trenulețul Funny Express. De aceeași distracție au avut parte și Irina Mohora, Laura Lăzărescu (Amadeus) și Simona Dragomir, alături de copiii lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel