Cum s-a răzbunat un mire, după ce mireasa l-a înșelat cu cavalerul de onoare. A făcut-o chiar în timpul nunții
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cum s-a răzbunat un mire, după ce mireasa l-a înșelat cu cavalerul de onoare. A făcut-o chiar în timpul nunții / Foto: Pixabay
Cum s-a răzbunat un mire, după ce mireasa l-a înșelat cu cavalerul de onoare. A făcut-o chiar în timpul nunții / Foto: Pixabay
Un mire care a fost înșelat de iubita lui cu cavalerul său de onoare s-a răzbunat chiar în timpul nunții, după ce și-a pus planul bine la punct.

Un mire a dezvăluit aventura viitoarei sale soții cu cavalerul de onoare chiar în timpul discursului său de la nuntă. Toastul mirelui a început ca oricare altul, dar în curând a luat o întorsătură bizară. Întâmplarea a fost relatată în cadrul podcastului The Unfiltered Bride, scrie Daily Star. Bărbatul le-a oferit tuturor invitaților de la nuntă plicuri în care se aflau poze cu iubita lui și cavalerul său de onoare.

"Au făcut nunta, mirele și mireasa. O ceremonie frumoasă și o recepție cu băutură și mâncare, oamenii s-au așezat și au mâncat. Discursurile au avut loc după. Mirele s-a ridicat în picioare și a spus: "Chiar înainte de a începe cum trebuie, sunt plicuri care vin acum, dacă ați putea să le deschideți cu toții. Da, sunt poze cu mireasa care se culcă cu cavalerul de onoare, așa că voi pleca acum".", a relatat gazda podcastului.

Reacțiile internauților

Videoclipul  postat pe TikTok s-a ales cu peste 74 de mii de aprecieri din partea internauților. Mul'i dintre aceștia l-au lăudat pe mire pentru complotul său, mai ales că nunta a fost plătită în totalitate de familia miresei, scrie Daily Star.

Un utilizator a scris: "În viața este totul despre sincronizare!! Ce legendă!".

Un altul a adăugat: "Imaginați-vă că ceilalți oaspeți stau acolo, spunând "deci... va mai fi prăjitură sau..."".

Altul a recunoscut: "Nu-l acuz deloc!! Aș face la fel".

O nuntă altfel: Iată o listă cu cele mai amuzante glume și jocuri pentru petrecerea ta

Sunt nunți și... ”wow ce nunți”. Pentru miri e cea mai frumoasă zi din viața lor. Pentru invitați poate fi o ocazie de a petrece uitând de noțiunea timpului sau, în cel mai rău caz, o obligație obositoare la care trebuie să ia parte răbdători până la oferitul ”darului”.

Aceste evenimente sunt emoționante și frumoase, dar și nesfârșite. Ceremonia durează mult în sine, iar banchetul este uneori la propriu epuizant, evident pentru miri, dar și pentru invitați.

Poate și din acest motiv, de multe ori, pentru a anima ziua, ne bazăm pe glume și jocuri de nuntă, activități amuzante care pot stârni hohote de râs și pot binedispune generoșii invitați. Iată câteva idei care merită încercate.

Un joc inofensiv, dar foarte distractiv, care poate fi jucat cu ușurință. Mai întâi, ai nevoie de o cearșaf albă mare pe care trebuie să faci trei găuri: una pentru capul mirelui și celelalte două, la distanța potrivită, pentru brațe. Pentru a-l înfrumuseța, îl poți decora apoi cu un fel de silueta unei persoane, poate îmbrăcată într-un mod amuzant (ca bebeluș, ca om de afaceri sau așa ceva). Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel