Cum rezolvă Mihai Bobonete conflictele în căsnicie: "Atunci se poate merge înainte, indiferent de trecut"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Bobonete Mihai
Sursa foto: Facebook Bobonete Mihai
Mihai Bobonete a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa, Cătălina, despre care spune că tot timpul a fost jumătatea lui mai bună. Actorul a povestit cum rezolvă conflictele din cuplu.

"Tot timpul a fost jumătatea mea mai bună"

"Am mai spus asta, nu suntem împreună de 30 de ani, ne știm de 30 de ani și am fost împreună tot timpul ăsta, dar am avut și ani de zile în care am trăit viețile separat. Suntem căsătoriți cu acte din 2009 și cred eu sau îmi place să cred că de 30 de ani suntem prieteni foarte buni și suntem două suflete-pereche care au învățat unul de la celălalt ce înseamnă bunătatea, devotamentul și acceptarea.

Eu o iubesc foarte tare pe Cătălina și cred că tot timpul a fost jumătatea mea mai bună, iar faptul că de la an la an facem lucruri mai minunate și mai importante în ceea ce ne privește relația, dar și familia noastră, mă face să mă simt un om norocos care începe să aprecieze din ce în ce mai mult acest dar care i-a fost dat. Noi doi ne iubim și este liniște în familia noastră, iar atunci când ne este sete, ne mai adăpăm și cu iubirea copiilor noștri, care este necondiționată și un izvor nesecat de fericire. Secretul unei relații de lungă durată este sănătatea mentală și emoțională a ambilor indivizi", a spus Mihai Bobonete, într-un interviu pentru viva.ro.

"Atunci se poate merge înainte, indiferent de trecut"

"Evoluția fiecăruia în parte afectează evoluția cuplului în anumite momente, dar întotdeauna trebuie găsită măsura corectă. Dacă fiecare lasă de la el câte puțin, iar la final, balanța se echilibrează, atunci se poate merge înainte, indiferent de trecut. Cred că iertarea și bunătatea sunt cele două ingrediente care, adunate, conferă succesul în situațiile tensionate într-un cuplu. DA, îmi place să-i fac surprize romantice Cătălinei și câteodată să-i mai pun un zâmbet pe față, dăruindu-i câte ceva", a mai spus actorul.

Vezi și:  "Este periculos. O să-ţi ia lucruri din casă!". Gabriel Cotabiţă, țepuit de Mihai Bobonete: "A numărat nişte dolari… A dat banii pe geam" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel