Data actualizării:
Data publicării:

Cum promovează AUR protestele împotriva vaccinării obligatorii - un subiect care nu există: Avrămuță escaladează clădiri, susținut de manifestanții lui Simion

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
AUR protestează împotriva vaccinării obligatorii, obligativitate care nu există și nu va exista. 

Va exista, în schimb, obligativitatea statului spre un acces mai ușor la vaccinare, mai ales la vaccinarea împotriva HPV, unde ar urma să fie o gratuitate extinsă și, de asemenea, o compensare extinsă la adulți. Fapt ignorat de AUR și de protestatarii săi care scandează în fața Ministerului Sănătății împotriva vaccinării obligatorii. 

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a ținut o conferință de presă cu explicații pe acest subiect chiar în timpul protestului, considerând că nu are un subiect comun de discuție cu manifestanții. 

Între timp, Cezar Avrămuță, cunoscut ca stegarul dac, face ce știe, se cațără pe clădiri, ca să se vadă mai bine, iar protestatarii scandează în fața Ministerului împotriva a ceva ce nu există. Nici măcar vaccinurile pentru bebeluși, care se fac în primele luni de viață și sunt extrem de importante, nu sunt și nu vor deveni obligatorii. 

”Nu am ce să discut (n.r. cu protestatarii). Să încetăm cu minciunile al căror rezultat este afectarea gravă a sănătății populației” a spus ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, în finalul conferinței de presă. 

Citește și: Ministrul Rafila acuză ”manipulare, minciună, confuzie și iresponsabilitate în ceea ce privește sănătatea copiilor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel