Data publicării:
Cum pregătești cel mai fraged și gustos piept de pui. Truc GENIAL!
Respectând câteva sfaturi practice, vei putea pregăti, fără efort, un piept de pui fraged și suculent.
Lasă pieptul de pui la marinat cel puțin o oră în amestecul tău preferat. Un exemplu ar putea fi ulei de măsline, verdețuri și condimentele preferate.
Asigură-te că încingi tigaia bine înainte să adaugi untul și așază pieptul de pui tăiat în jumătate.Odată așezat, nu mai mișca pieptul până nu este bine rumenit și trebuie să-l întorci.
În cazul în care ai încercat deja variantele de mai sus, însă friptura tot nu iese pe gustul tău, o altă varianta este să gătești pieptul de pui cu os și piele, potrivit retetepractice.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile