Cum plănuia Miruna Pascu să își scape fiul de închisoare. Noi interceptări ale discuțiilor dintre cei doi. "Mă doare în cot"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cum plănuia Miruna Pascu să își scape fiul de închisoare. Noi interceptări ale discuțiilor dintre cei doi. "Mă doare în cot" / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Cum plănuia Miruna Pascu să își scape fiul de închisoare. Noi interceptări ale discuțiilor dintre cei doi. "Mă doare în cot" / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Au apărut noi interceptări ale discuțiilor dintre Vlad Pascu și mama lui.

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat şi a ucis doi tineri în accidentul din stațiunea 2 Mai, ar fi plănuit să-şi scoată fiul din închisoare pe motive medicale, arată stenogramele procurorilor făcute publice de Antena 3 CNN. Cât despre opinia publică, amândoi spun că îi doare în cot și că nu le pasă de ce crede lumea vizavi de acest caz.

Discuția dintre Miruna Pascu și fiul ei

Miruna Pascu: Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. Să te trimită pe aici, pe Rahova. Vedem... 

Vlad Pascu: Pe Rahova? 

Miruna Pascu: Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am. 

Vlad Pascu: Cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital. 

Miruna Pascu: E cel mai bun centru. Adică cel mai curat, și așa, e cel pe care-l prezintă ăștia când vin oficial de afară. Dar îți repet, eu nu am prea multe relații în domeniul ăsta și nici prea multe cunoștințe. M-a ferit Dumnezeu. 

Vlad Pascu: Mmm... bine! 

Miruna Pascu: Primul lucru pe care trebui să-l fac e să fac dosar medical. Cu siguranță trebuie să-ți fac în primul rând dosar medical și după aia, încet, încet... Tu cu cine mai ești acum în camera aia? 

Miruna Pascu: Despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot

 

Vlad Pascu: Ah, e ok acum. Mai sunt doar cu băiatul ăla de care ți-am zis că nu avea de mâncare și astea. Am stat, a fost super caraghios chiar. Și ne-a mai băgat pe încă un domn care e comisar la garda de mediu, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui 

Miruna Pascu: Eh, asta e și ideea. Așa trebuie și tu să fii de acum încolo, nu să fii cu nebuni. 

Miruna Pascu: Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac, dar nu mai veni cu... Deci nu știu. 

Vlad Pascu: Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea. 

Miruna Pascu: Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot. 

Vlad Pascu: În situația în care sunt acum mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel