Cum o înjură pe Ana Maria Prodan suporterii U Cluj
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mesaj-prodan
mesaj-prodan

Suporterii echipei de fotbal U Cluj au ieșit în stradă pentru a patra zi consecutiv pentru a protesta față de decizia Anei Maria Prodan de muta echipa la Buzău.

”Dragostea se face-n minim doi, Ana Maria Prodan și noi!”, este mesajul afișat de suporteri pe un banner lung.

Suporterii au anunțat că se vor strânge vineri, 7 septembrie, pe Bulevardul Eroilor, de la ora 18.00, pentru un nou protest.

Între timp, în cursul zilei de luni, 3 septembrie, primarul Emil Boc a avut o întâlnire cu patronul din acte al U Cluj, Ioan Mărginean, cu care a ajuns la o înțelegere și echipa nu se va mai muta la Buzău.

Ana Maria Prodan a reacţionat dur, pe contul ei de Facebook, la o declaraţie a lui Emil Boc la adresa ei. Vorbele fostului prim-ministru au iritat-o la maxim pe doamna din conducerea Universităţii Cluj. “Să-ţi fie ruşine mincinosule! Juma’ de buletin… mediatizare, nu? Săracule, tu cauţi mediatizare! Nu îţi este ruşine? Nu te-ai săturat de minţit şi furat? Mamă, mamă dacă pun mîna pe tine suporterii…”, a tunat Anamaria Prodan, care nu s-a oprit însă aici. “Cît de nesimţit este acest om? După ce că tac, să nu-l omoare lumea, tot el se dă în spectacol! Ăsta ca să scape o vinde şi pe mă-sa! Nu voi permite nimănui să-şi bată joc de mine sau de această echipă! Cînd am venit la Cluj ştiam în ce mă bag! O să merg mai departe cu echipa aceasta şi nu o să mă fac de rîs făcînd jocul lui Boc sau al altor domni care-şi doresc să o omoare! Ghinionul lor că m-au întîlnit!”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel