România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 08 noi 2019 / 11:33
”Cum mi-am îmbunătățit vederea în 3 zile”. Mișcare care distruge ochii. Trebuie INTERZISĂ în România, dar e lăsată la liber
femeie
Toți miopii vor să vadă, din nou, clar. Am -5 dioptri și știu ce spun. 

În ajutorul miopilor, vin șarlatanii. Șarlatanii care promit să vindece o boală care NU se vindecă. Am primit un mail, probabil și alte zeci de mii de persoane, în care suntem învățați cum să vedem clar. Tot ce trebuie să facem este să cumpărăm niște ochelari care fac masaj și gata - în trei zile aruncăm la gunoi ochelarii cu lentile groase de vedere.

Mesajul primit sună fantastic și mai că îți vine să încerci:

 

”Cum mi-am imbunatatit vederea în 3 zile (încercați în seara asta). Află cum îți poți îmbunatăți substanțial vederea, cum să scapi de cearcăne, sau pungile de sub ochi, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală...”

Să scapi de miopie fără intervenție chirurgicală este visul oricui, doar că este o mare țeapă.

Mesajul continuă astfel:


 

”Am 38 de ani și am purtat ochelari de când mă știu. Înainte de a merge la universitate am folosit lentile cu dioptrii -2. Am început să port ochelari, care aproape au devenit parte din mine, iar apoi am început să folosesc lentile de contact.

Mai târziu, vederea mi s-a înrăutățit, deoarece lucram în contabilitate. Dioptriile minus 2 au devenit minus 3. Apoi am trecut de la ochelari la lentile de contact și invers, apoi din nou. De la ochelari mă durea zona punții nazale și, uneori, când trebuie să mă concentrez pe un anumit obiect, mă amețesc. Lentilele de contact îmi făceau mereu ochii să lăcrimeze și în plus am făcut conjunctivită. Mă săturasem de toate astea, așa că am hotărât să mă operez.

OPERAȚIE – DA SAU NU?

 

Mă pregăteam demult să fac operație, dar am tot amânat-o, deoarece eram îngrijorată. Frica mă ținea în loc și nu știam ce să fac. Chiar prietenii mei mă descurajau. Îmi spuneau că există o metodă mai bună pentru îmbunătățirea vederii... Dar nu mai voiam să aud de ea. Credeam că relatările despre această metodă sunt doar povești. Mi-au spus că mi se poate îmbunătăți vederea rapid în 12-17 zile, dar mi-am zis: „Da, sigur...".

ÎMBUNĂTĂȚIREA VEDERII FĂRĂ CHIRURGIE

 


În timpul unei pauze de masă am ieșit la cafea cu o colegă și atunci am aflat că unii dintre colegi și-au îmbunătățit vederea fără operație, în timp ce eu mă pregăteam să mă operez. Eram atât de concentrată pe problema mea că nu am remarcat că aceștia nu mai poartă ochelari.

Cum au reușit să facă asta? Cu vreo lună în urmă au descoperit produsul pentru masajul ochilor, numit Optino - Eye Care Massager pe internet. Dispozitivul era recomandat de diverse persoane pe forumuri. După citirea comentariilor, colegii s-au hotărât să comande dispozitivul. Dispozitivul a fost trimis prin poștă cu plata la livrare ca metodă de plată în câteva zile. Rezultatele se vedeau deja la începutul săptămânii a treia. Unul dintre ei avea dioptrii -2,5, iar celălalt a ajuns de la +1,5 la +1, în timp ce al treilea a ajuns de la -4 la -1. Au ajuns la aceste rezultate după vreo 15 zile de utilizare a produsului.

Am hotărât că nu am nimic de pierdut și vreau să comand și eu unul. A sosit după 3 zile prin poștă.

Produsul seamănă cu o pereche de ochelari mari cu „degete" moi în interior. E foarte ușor de folosit: pui masca pe ochi, te întinzi și te relaxezi. Masca necesită baterii, ceea ce este confortabil, nu sunt probleme cu firele. Pentru orice eventualitate, adaptorul este inclus, așadar puteți conecta masca și la priză. Instrucțiunile descriu în detaliu cum se folosește masca pentru îmbunătățirea vederii.

CARE AU FOST REZULTATELE?

 


Am început să folosesc masca: era simplu – 15 minute pe zi erau de-ajuns. Am folosit-o în mod regulat timp de două săptămâni. După 2 săptămâni am fost la oftalmolog și am rămas impresionată de rezultatele controlului. Vederea mi s-a îmbunătățit de la minus 3 la minus 1! După încă o săptămână, era 0.7! Eram foarte fericită. Imaginați-vă, mi-au trebuit numai 3 săptămâni pentru a ajunge de la -3 la 0.7. NUMAI 3 SĂPTĂMÂNI. Tot nu pot crede că pot să văd totul bine, clar, fără probleme.

Doctorii încă încearcă să ne convingă să plătim pentru operații, ochelari sau lentile de contact. De ce nu mi-a recomandat chirurgul un produs ca acesta de la început? Pentru că, în cazul acesta, ar pierde un client.

Am comandat masca aici. Este singurul distribuitor oficial al măștii „Optino - Eye Care Massager" din România. Prețul produsului este echivalentul a trei perechi de lentile de contact sau patru bilete la cinema. Depinde de dvs. să hotărâți dacă este mult sau puțin, mai ales dacă luați în calcul (in)eficiența lentilelor de contact și a ochelarilor.

Așadar, prieteni, sper ca povestea mea să vă ajute să vă îmbunătățiți vederea. Dacă cineva are deja experiență cu această metodă, nu ezitați să povestiți, aștept comentariile voastre”.

Articolul publicitar este urmat de zeci de comentarii ale oamenilor care și-au cumpărat acești ochelari care fac masaj. De fapt, sunt comentarii false, adică utilizatorii care le-ar fi scris nu există. Sunt niște postări generate de roboți doar pentru a fraieri populația.Miopia și masajul

 

Medicul Monica Pop a comentat pentru DC News vizavi de astfel de metode care ar scăpa oamenii de miopie:

"De ce credeți că dacă ar fi fost ceva pozitiv, oftalmologii nu ar recomanda? Este ceva foarte necinstit și ar trebui interzise orice fel de reclame medicale fără avizul comisiei medicale de specialitate! În plus, ochiul miop este mai sensibil structural, poate avea și alte afecțiuni asociate pentru care masajul ar putea duce la complicații grave".

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro