Cum îți alegi cristalele și câte trebuie să ai în casă. Atenţie la FALSURI! Cum știi care e bun și care nu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Ce face cristalul şi cum îl alegem pe cel potrivit? Dar de câte cristale ai nevoie cu adevărat? Ne spune astrologul Dan Ciubotaru, invitat la interviurile Astrosens.ro. 

În emisiunea trecută, Dan Ciubotaru, invitatul Danielei Simulescu la interviurile Astrosens.ro, a discutat despre cum ţi se poate schimba ascendentul când te muţi într-o altă ţară.

Reputatul astrolog a continuat apoi seria interviurilor cu o ediţie specială, în care a descris cum a descoperit cristalele şi efectul lor în meditaţie.

"După cum menționează și el, Dan Ciubotaru nu este specialist acreditat în cristaloterapie, însă este unul dintre cei mai experimentați specialiști în practicile spirituale din România, și un om care a testat pe pielea lui efectele lucrului cu cristalele. De aceea am ales să îl chem într-o emisiune despre acest subiect", a precizat Daniela Simulescu.

Ce face un cristal?

"Ce face cristalul? Cristalul, ca şi structură, are această capacitate de a amplifica anumite energii subtile.

Ideea este că aceste cristale, prin acea reţea cristalină, au o structură foarte fixă şi ele pot fi programate cu anumite intenţii, anumite energii, anumite lucruri şi retransmit acea energie, acea intenţie a ta. Eu le văd ca pe nişte amplificatoare", a declarat Dan Ciubotaru, pentru Astrosens.ro.

Cum alegem cristalele? Atenţie la falsuri!

Dan Ciubotaru a ţinut să facă o precizare importantă legată de calitatea cristalelor de pe piaţă şi cum să le deosebim de obiectele cu aspect asemănător, create în laboratoare sau fabrici.

"Vreau să subliniez un aspect: Mare parte din cristalele care există pe piaţă sunt artificiale. Sunt produse în laborator, în fabrici. Foarte important este să căutăm să lucrăm cu un cristal natural, chiar dacă nu este la fel de strălucitor, la fel de frumos.

Piatra Soarelui străluceşte, are o culoare superbă dar e artificială, e crescută în laborator. Nu are aceeaşi putere. E ca o roşie crescută industrial şi o roşie de ţară. Diferenţa calitativă e foarte mare. Şi vreau să atrag atenţia că, pe piaţă, marea masă a cristalelor sunt artificiale. Trebuie căutate cele care sunt cât de cât autentice. Trebuie să îi cauţi pe cei care le aduc, le ştiu, nu e bine să cumperi de la orice colţ de stradă........

Citește mai departe pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel