Cum își îngrijesc zodiile corpul. Taurilor le plac băile cu spumă. Ritualul special al Berbecului
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Fiecare zodie este marcată de anumite trăsături care o fac să se comporte într-un anumit fel. Cum alege fiecare semn zodiacal să se îngrijească? 

Disclaimer: acest text este scris pentru amuzament, dar și pentru evidențierea unor trăsături generale. Nu dorim să supărăm zodiile. Totodată, nu vă gândiți doar la zodie atunci când citiți, ci la faptul că sunteți unici și aveți marcajul vostru special compus nu doar din poziția Soarelui, ci și a Lunii, a Ascendentului, a lui Marte.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecilor le place sportul, sunt înnebuniți după mișcare, drumeții, înot și diverse alte feluri prin care se pot menține în formă. Un nativ Berbec va dori mereu să meargă la sală și va face asta nu doar pentru a se simți bine în pielea lui sau pentru a arăta bine, ci și pentru că își va dori să își consume cumva energia și focul care arde mereu în interiorul său.

În ceea ce privește îngrijirea personală, ritualul special al Berbecului e făcut cam pe grabă și nu mai e așa special, că se plictisește repede de el, e cam impulsiv, îi mai scapă anumite detalii, le mai schimbă din mers. E posibil, însă, ca din când în când să se bucure de un masaj care să îi relaxeze mușchii ăia mereu încordați. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii iubesc confortul, abundența, banii. Probabil că ritualul lor preferat e să își admire proprietățile, să își numere banii, să se gândească la cum să facă mai mulți bani. Lăsând gluma la o parte, Taurii s-ar putea să se confrunte cu sedentarismul, cu lipsa de chef de a face drumul până la sala aia exclusivistă la care și-au făcut abonament și preferă să mai ia o gustărică, să mai asculte o muzică de calitate. 

Când vine vorba de îngrijire personală, Taurilor le plac băile cu spumă, uleiuri relaxante, creme de corp care să le facă pielea catifelată. Cel mai probabil au o sumedenie de produse, creme hidratante, dar și o selecție de parfumuri care să îi facă să se simtă mult mai bine în pielea lor. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Nativii Gemeni sunt mai preocupați de îngrijirea minții lor decât de cea a corpului. Aceștia vor dori să citească, să își antreneze creierul, să își provoace inteligența și să comunice cu ceilalți mult mai mult decât vor avea chef să se ocupe de metode de îngrijire a pielii sau a felului în care arată.

E posibil să încerce să facă o vizită la o cosmeticiană celebră, cel mai probabil la recomandarea unui prieten sau despre care au citit ei la un moment-dat undeva. Pentru că trec destul de ușor de la o idee la alta, s-ar putea să încerce mereu metode noi de slăbit sau diverse variante care să îi facă să se simtă interesanți.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel