Cum își dă seama imediat Denise Rifai când e mințită: E gestul pentru minciună
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 03 oct, 16:41
WhatsApp
Denise Rifai
Denise Rifai a fost întrebată de Teo Trandafir dacă își dă seama atunci când invitații săi mint.

„Da, îți dai seama imediat!”, a zis Denise Rifai în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D. „Au niște gesturi. De exemplu, își duc mâna la ochi. 15-20 secunde, nimic. Și, la un moment dat, duce mâna la ochi, gest pentru minciună. Eu, dacă aș fi în locul lor, aș căuta să înțeleg care este limbajul corpului în astfel de momente și aș ține mâna sub masă măcar. Minciuna are o vibrație joasă. Imediat simți energia omului care te minte”, a spus Denise Rifai.  

Cine nu are ce să caute în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială!

Întrebată, într-un interviu pentru DCNews, ce tip de invitat nu are ce să caute în emisiunea sa, pe cine nu ar invita, jurnalista ne-a zis: ”Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială. În emisiune vine acel om interesant pentru public, care are ceva de spus”.

 

Denise Rifai, despre intrarea în politică. Motivul care a întors-o din drum: E ca-n iubire

 

Întrebată dacă, după demisia de la Realitatea, s-a gândit să intre în politică și să pună "stop" presei, jurnalista de la Kanal D ne-a spus:

G Ad:

„Am primit foarte multe oferte să intru în politică, dar le-am refuzat. Este ca în iubire, trebuie să apară acel bărbat căruia să îi spui Da cu toată inima. Nu a reușit să mă convingă niciun partid până acum că merită să renunț la profesia mea pentru o viață politică. A contat mult și faptul că îmi doresc să fac această emisiune, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, un post generalist; e un format care mă pune în valoare ca jurnalist și intervievator și care răspunde curiozității publicului larg în ceea ce privește o serie de personalități ale scenei publice românești”, a explicat Denise Rifai. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro