Data actualizării:
Data publicării:

Cum încearcă de această dată familia lui Vlad Pascu să își scape fiul de închisoare

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: captură Antena CNN
Sursa foto: captură Antena CNN

Află în articol cum încearcă de această dată familia lui Vlad Pascu să își scape fiul de închisoare.

Familia lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a omorât cu maşina doi studenți în Vama Veche, ar încerca din nou să își scape fiul de pedeapsa cu închisoarea. Potrivit Antena 3 CNN, avocații familiei Pascu au trimis o adresă de mediere către membrii familiilor rămase fără cei dragi în urma tragediei de la 2 Mai și către avocații acestora. 

VEZI ȘI: Maru, tânărul din anturajul lui Vlad Pascu, acuzat de uciderea a doi studenți într-un accident la 2 Mai, rămâne în arest

Totuși, avocatul familiilor celor morți în această tragedie spune că nu este, de fapt, decât o încercare de a-i micșora tânărului pedeapsa. În consecință, avocatul a anunțat că a fost refuzată această încercare de mediere de către toți cei implicați.

Câți ani de închisoare riscă Vlad Pascu

Pe Vlad Pascu îl așteaptă până la 20 de ani de închisoare pentru că, drogat fiind, s-a urcat la volan, a intrat într-un grup de tineri, iar pe doi dintre ei i-a ucis pe loc. Tânărul a fugit atunci de la locul faptei, fiind prins abia câteva ore mai târziu, acest caz scoțând la iveală o serie de nereguli și greșeli făcute de polițiști.

VEZI ȘI: Tinerii omorâți de Vlad Pascu, găsiți vinovați pasivi de instanță în cazul accidentului din 2 Mai, pentru că mergeau pe dreapta, nu pe stânga. Dar iată și alți vinovați ceva mai activi

Ulterior, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat că va fi reorganizat Inspectoratul Județean, însă după ce a fost adus un alt șef la IPJ, acesta se pare că a luat o serie de măsuri care nu sunt pe placul polițiștilor din Constanța. Din această cauză, 400 de polițiști au anunțat că vor participa la un protest ce va avea loc în fața IPJ Constanța săptămâna viitoare, mai exact pe 31 ianuarie, în intervalul orar 12-16.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel