Cum gestionează România criza majoră de energie și gaze din Europa. Probleme și soluții | Ovidiu Demetrescu vine la DC News TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Ovidiu Demetrescu, expert în domeniul energetic, va fi prezent azi la interviurile DC News TV.

Acesta va discuta despre criza majoră din sectorul energetic și cel de gaze din Europa, criză în fața căreia bătrânul continent se află de mai multe luni.

În contextul în care războiul declanșat de agresiunea neprovocată a Federației Ruse asupra Ucrainei din data de 24 februarie 2022 a accentuat această criză, liderii europeni caută soluții cu privire la reducerea dependenței de gaz rusesc, dezideratul fiind ca Europa să fie „eliberată” de această povară.

Cât de plauzibil este, ce implică acest lucru și care ar fi soluțiile, ne va explica Ovidiu Demetrescu, expert în energie, care va fi prezent la ora 10:15, azi, 15 aprilie 2022, la interviurile DC News TV.

Vor fi analizate și multe alte subiecte de interes major cu privire la România, anume cum „mută” țara noastră în această criză și ce soluții există. 

Gazele din Marea Neagră, dar și soluții privind energia regenerabilă în România vor fi și ele discutate. Ovidiu Demetrescu va aborda inclusiv fracturi de logică legislative majore, precum situația imposibilității transferului de bussiness în domeniul energiei regenerabile ca urmare a nepermiterii transferului de certificate verzi, situație care duce la blocarea investițiilor în producerea de energie din surse regenerabile.

Emisiunea în care va fi prezent Ovidiu Demetrescu la DC News TV poate fi urmărită azi, 15 aprilie 2022, de la ora 10:15, atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel