România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 31 iul, 16:52
Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!
Există un truc eficient care te ajută să accelerei procesul de fierbere a cărnii. Ai nevoie doar de un ingrediente pe care orice gospodină îl are în bucătărie. Și nu este vorba despre sare!

1. Pentru a accelera fierberea cărnii, adăugaţi în oală o lingură de oţet sau zeamă de lămâie.

2. Bulionul se pune la mâncare numai atunci când aceasta a dat primul fiert. Altfel, îşi pierde culoarea, iar legumele se întăresc.

3. Pentru că maioneza să nu se taie, puneţi la început, peste gălbenuşuri, o linguriţă de sare.

4. Cartofii la tavă se rumenesc mai bine dacă sunt tăvăliţi înainte prin ulei.

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Vezi și: Supă pisată cu pui prăjit. Rețetă veche, tărănească preparată în comunism

Cu ce poți înlocui rântașul de făină în mâncare. Ideea salvatoare a bucătarilor

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro