Cum faci mămăliga perfectă. Secretele celui mai popular aliment
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mămăligă
Mămăligă
Mămăliga a avut mereu un loc de cinste în bucătăria românească.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obții mămăliga perfectă:

După ce ai pus apa la fiert cu un praf de sare, presară și un praf de mălai în apă. Nu aștepta până când apa deja clocotește pentru a turna restul de mălai.

Pentru o mămăligă mai fină, toarnă mălaiul în ploaie, nu dintr-o dată.

Poți folosi lapte în locul apei.

Amestecă pe tot parcursul fierberii mălaiului.

Dacă nu gătești mămăligă în post, adaugă o lingură de unt la final, după ce închizi focul, notează retetepractice.ro. Lasă mălaiul să fiarbă aproximativ 30 de minute înainte de a stinge focul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel