Data publicării:
Cum faci mămăliga perfectă. Secretele celui mai popular aliment
Mămăligă
Mămăliga a avut mereu un loc de cinste în bucătăria românească.
Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obții mămăliga perfectă:
După ce ai pus apa la fiert cu un praf de sare, presară și un praf de mălai în apă. Nu aștepta până când apa deja clocotește pentru a turna restul de mălai.
Pentru o mămăligă mai fină, toarnă mălaiul în ploaie, nu dintr-o dată.
Poți folosi lapte în locul apei.
Amestecă pe tot parcursul fierberii mălaiului.
Dacă nu gătești mămăligă în post, adaugă o lingură de unt la final, după ce închizi focul, notează retetepractice.ro. Lasă mălaiul să fiarbă aproximativ 30 de minute înainte de a stinge focul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile