Cum faci cel mai pufos orez. Pașii urmați de Jamie Oliver
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube - Jamie Oliver
Sursa foto: captură video YouTube - Jamie Oliver
Dacă vrei să te bucuri de un orez pufos și delicios, există câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi. Rețeta lui Jamie Oliver este fabuloasă. Iată ce ai de făcut.

Această rețetă e valabilă pentru orezul basmati. Umple o cană cu orez. Vei obține o cantitate suficientă pentru 4 persoane. Toarnă orezul într-o oală și adaugă doua căni pline cu apă clocotită şi puţină sare. Pune-l la fiert, timp de 8-10 minute, la foc mare, cu capacul pus. Dacă vrei să-l colorezi sau să-l aromezi, adaugă condimentele în apa în care fierbe. Poţi folosi şofran, cardamom, scorţişoară, turmeric, în funcţie de ce îți place.

Vezi și: De ce să pui sare în cutia sau sticla cu lapte, după ce o deschizi. Trucul genial folosit de Jamie Oliver

Iată rețeta explicată pas cu pas chiar de Jamie Oliver:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel