Cum este, de fapt, Regina Elisabeta II: Mărturiile fotografului regal, Tim Rooke
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Regina Elisabeta este un personaj știut de mulți și cunoscut de puțini. Fotograful regal a vorbit despre cum este monarhul britanic în realitate. 

Este un membru al familiei regale britanice, o femeie care a domnit asemenea unui rege, o regină de legendă și o prezență care în mod delicat impune respect. Regina Elisabeta este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii și al Commonwealthului. Puțini o cunosc îndeaproape, excepție făcând familia ei și cei mai credincioși dintre angajați. 

În calitate de fotograf regal al agenției Shutterstock, Tim Rooke a avut o oportunitate unică de a urmări clanul Windsor din întreaga lume și de a vedea direct îndatoririle familiei regale. Acesta a oferit un interviu unde a dezvăluit cum este, de fapt, monarhul britanic. Acesta este în slujba casei de Windsor din 1991 oficial, dar pasiunea sa se întinde cu mult înainte de oficializarea rolului său.

Regina, unul dintre cele mai cunoscute personaje din lume

”A fi aproape de regină este cu adevărat o experiență suprarealistă. A fi capabil să o surprinzi atât în ​​momente serioase, cât și momente de sinceritate este ceva ce foarte puțini oameni vor putea face în timpul vieții lor. După părerea mea, nu există nimeni mai faimos în lume decât Majestatea Sa. Tururile sunt întotdeauna partea mea preferată din munca mea, deoarece există mai puțină prezențe din partea media și familia regală pare mai relaxată. Am avut chiar ocazia să zbor cu familia regală cu Royal Air Force Voyager. Este o experiență comparabilă cu zborul cu Air Force One”, a spus Rooke pentru CNN

Caii, motiv de relacare pentru monarh

”Întotdeauna mi s-a părut că cel mai ușor loc pentru a obține o poză cu Regina relaxată și zâmbitoare este atunci când este în preajma cailor. Sunt sute de poze pe care le-am făcut cu ea distrându-se la curse. A urmărit o parte din spectacol din mașina ei cu geamul în jos, arătând relaxată, fericită și naturală în împrejurimile casei de la Windsor. Este clar că ea este în elementul ei atunci când participă la aceste evenimente și îmi place să îi pot prezenta această pasiune! Îi place să zâmbească și să râdă și are o pasiune intensă pentru cai”, a mai afirmat fotograful. 

Te poate face să te simți special

”Oamenii sunt adesea emotivi când o întâlnesc pe Regină din cauza statutului ei și a modului în care cred că trebuie să se comporte. Cu toate acestea, este cu adevărat special să o urmărești cum interacționează cu publicul la ieșirile ei. Ea dedică întotdeauna timp pentru a vorbi mulțimilor și poate face ca persoana în fața căreia vorbește să simtă că este singura din sală. Este o profesionistă și este incredibil de respectată de toți cei alături de care lucrează”, a conchis Rooke. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel