Cum e să locuiești într-un cartier rezidențial din Constanța Nord
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Agitația, aglomerația și, mai ales, poluarea orașelor sunt factori ce ne împing din ce în ce mai mult să căutăm modalități prin care să ne îndepărtăm de acestea. Fiind, totuși, destul de dependenți de facilitățile pe care ne-am obișnuit să le avem în marile orașe, mulți dintre noi nu se simt confortabil cu ideea de a se detașa de centrele orașelor sau de a ieși cu totul din acestea.

Ținând cont de confortul și de avantajele pe care le are traiul în ansamblurile rezidențiale din marile orașe, ar fi de așteptat ca majoritatea persoanelor să se adapteze ușor la un stil de viață haotic, aglomerat și mereu pe grabă, ajungând să uite cum se aude liniștea sau cum se simte o gură de aer curat. Dar oare chiar așa trebuie să rămână lucrurile?Un moment de respiro

Răspunsul este evident...Nu, nu trebuie. Și tocmai de aceea dezvoltatorul Impact Developer & Contractor a ales să facă ceva diferit, să creeze un loc care să îmbine toate elementele necesare unei vieți liniștite, în care oamenii să se simtă Acasă și să aibă parte de tot confortul pe care și-l doresc. Și, mai presus de toate, să se bucure de acest confort în timp ce frumusețea și liniștea naturii le acompaniază fiecare zi.

Ce este diferit?

Ce loc mai potrivit, de a construi un complex rezidențial care să fie aproape de natură, aproape de centrul orașului Constanța și de plajele din Mamaia, dar departe de agitația și aglomerația specifice stațiunii, există? Fiind situat în Constanța Nord, ansamblul rezidențial Boreal Plus își propune să devină locul pe care constănțenii care își doresc să se mute în casă nouă, să îl numească „Acasă”.

Grija dezvoltatorului Impact față de oameni și natură se reflectă în modul în care a ales să construiască aceste apartamente noi și case în zona Tomis Plus, cartier rezidențial Boreal-Plus. Materialele folosite în dezvoltarea construcțiilor au fost alese special pentru a diminua efectele negative asupra mediului si amprenta de carbon. Mai mult, au fost concepute sisteme prin care apa se refolosește, eficientizând la maximum utilizarea acesteia, iar, cum era de așteptat, deșeurile sunt colectate selectiv pentru a încuraja reciclarea.

Tot ce ai nevoie, chiar lângă tine

Când vine vorba de confort, nimeni nu vrea să renunțe la el, astfel că cei care aleg să se mute în noile blocuri din complexul rezidențial Boreal Plus vor avea la îndemână tot ceea ce au nevoie.

Hipermarketul din interiorul complexului, împreună cu spațiile comerciale aflate chiar în incintă oferă mixul perfect de locuire: te afli într-o zonă liniștită și aerisită, cu o vedere superbă către Lacul Siutghiol și către Mare, fiind în același timp aproape de tot ceea ce contează pentru tine. În interiorul complexului, vor fi amenajate spații verzi, un teren de sport și locuri de joacă pentru copii. Astfel, toți membrii familiei vor putea petrece timp de calitate împreună și se vor putea bucura de liniștea împrejurimilor.

Spectacolul naturii urmărit de la terasă

Pentru cei care iubesc natura, și mai ales marea, peisajul superb care înconjoară ansamblul rezidențial este motivul pentru care aceștia sigur vor alege apartamentele situate la ultimele etaje.

Privit de la terasele înalte, apusul soarelui pare a fi o auroră boreală de culori calde, care acoperă tot cerul cu un joc fascinant de lumini. De la cel mai deschis portocaliu, până la cele mai aprinse nuanțe de roșu, toată paletă de culori dă impresia că întregul cer s-a aprins.

Dacă ești în căutarea unui loc care să te inspire în fiecare zi, pe care să îl poți numi „Acasă”, îți recomandăm să îți arunci o privire asupra ofertelor noastre de case și apartamente de vânzare din Constanța Nord.

Dacă nu ai timp să faci o vizită fizic, poți face un tur virtual al locuințelor pe care ansamblul rezidențial Boreal Plus le oferă. Oricum, pentru mai multe detalii, poți completa formularul de contact și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel