Data publicării:

Cum au votat unii români altceva decât au dorit din cauza "hârtiei proaste". Oana Cambera: O adevărată bătaie de joc

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Alexandra Pandre
Inquam Photos / Alexandra Pandre
Oana Stăciulescu și Oana Cambera (REPER) au vorbit în emisiunea #Rezist despre câteva dintre situațiile cu care alegătorii, dar și cei din secțiile de votare, s-au confruntat la scrutinul din 9 iunie.

Oana Stănciulescu a povestit în cadrul emisiunii #Rezist de la DC News TV și DC News, legat de situațiile cu care s-au confruntat alegătorii la scrutinul din 9 iunie, că una dintre cunoștințele ei, din Argeș, a fost surprinsă să vadă că ștampila care a pus-o pe buletinul de vot s-a imprimat și pe partea cealaltă, pe numele altui partid.

”Cu hârtie proastă, cu intenție sau fără intenție, dar totuși, cea mai mare creștere economică.... nu am fost în stare să avem măcar o hârtie de calitate? Pentru că banii înțeleg că au fost, câteva milioane bune de euro pentru realizarea alegerilor”, a spus realizatoarea emisiunii #Rezist.

Oana Cambera: O adevărată bătaie de joc

 

”De altfel, așa au motivat, faptul că vom comasa alegerile și facem o economie. Păi bine, dacă tot le-am comasat să facem economie, de  ce nu au fost capabili să le organizeze corespunzător? Ceea ce s-a întâmplat și după aceea, cu numărarea și cu predarea acestor buletine de vot este o adevărată bătaie de joc.

Au fost oameni care pur și simplu au cedat, au ajuns la spital. Ieri, reprezentantul nostru în Biroul Electoral de Sector 2 a ajuns la spital, luat din secție, pentru că sunt ținuți în continuare acolo, fără apă, fără mâncare. Se puteau dispune niște spații corespunzătoare și jandarmii să efectueze paza acestor saci”, a declarat deputatul REPER, Oana Cambera.

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel