Data actualizării:
Data publicării:

Cum au reacționat Andrew Tate și Elon Musk la acuzațiile aduse actorului Russell Brand, care este învinuit că ar fi agresat 4 femei

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Russell Brand, actor şi prezentator, a fost acuzat de viol, agresiuni sexuale, dar și abuzuri emoţionale în timpul unei perioade de 7 ani, la apogeul faimei sale.

Russell Brand a negat vehement 'acuzații penale foarte grave' despre viața sa personală, într-un clip în care nu spune concret care sunt acuzațiile aduse la adresa sa. Actorul menționează că relațiile sale au fost întotdeauna consensuale.

Acesta pare să primească și susținerea lui Andrew Tate, pus sub acuzare în România pentru trafic de persoane și viol, și a miliardarul Elon Musk, proprietarul platformei de socializare X și al companiei SpaceX, scrie The Guardian.

Într-un clip publicat pe YouTube și pe platformele sale de socializare, Russell Brand a declarat că a primit comunicări de la o „companie de televiziune mainstream”, și un ziar „care enumerau o litanie de atacuri extrem de flagrante și agresive” pe care el „le respinge absolut”.

VIDEO

Brand a zis că acuzațiile se referă la perioada carierei sale în care lucra 'în mainstream'.

'După cum am scris pe larg în cărțile mele, eram foarte, foarte promiscuu. În acea perioadă de promiscuitate, relațiile pe care le-am avut au fost absolut întotdeauna consensuale. Am fost întotdeauna transparent în privința asta atunci, aproape prea transparent, și sunt transparent în privința asta și acum! Să văd acea transparență metastazată în ceva penal, pe care îl neg absolut, mă face să mă întreb: există o altă agendă în joc?', a zis Brand.

Ce au zis Andrew Tate și Elon Musk

Elon Musk a răspuns la clipul de două minute al lui Brand, menționând: 'Desigur. Nu le place concurența.'

De asemenea, Andrew Tate, a părut și el să îl apere pe Brand, postând pe Twitter: 'Bine ai venit în club'.

În clipul său, Brand a denunțat 'atacuri media coordonate' în trecut contra unor figuri precum controversatul Joe Rogan, după ce a anunțat că ia ivermectină pentru a trata Covid-19 în anul 2021. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel