Data publicării:

Cum arată Xena, prințesa războinică la 55 de ani

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Frumoasa Xena îl are și azi pe vino-ncoa, ca-n vremea tinereții când cucerea publicul cu rolul din unul din cele mai iubite seriale de aventură mitologică.

Lucy Lawless, acum în vârstă de 55 de ani, a devenit una dintre cele mai adorate eroine ale anilor '90. Aventurile ei, ancorate în mitologie, au captivat inimile fanilor și i-au ținut cu sufletul la gură odată cu lansarea serialului de aventuri "Xena, prințesa războinică". Ulterior, după succesul răsunător din anii '90, actriţa a mai primit roluri minore, în seriale precum Spartacus şi CSI.

Militează pentru protejarea mediului

În realitate, Lucy Lawless este o ferventă susținătoare a conservării planetei, o poziție pe care a abordat-o cu fermitate încă din 2012, motiv pentru care fanii o numesc cu afecțiune "eco-războinică", scrie vanlifewanderer.com. „Cred cu fermitate că schimbările climatice, dacă nu le abordăm, vor avea consecințe devastatoare asupra viitorului copiilor noștri. Ca mamă și ca ființă umană, consider că este cu adevărat crucial să luăm măsuri.”

„Xena, prințesa războinică” arată impecabil chiar și la 55 de ani. Şi-a păstrat graţia şi delicateţea și a rămas o femeie naturală şi frumoasă în ciuda anilor care nu iartă pe nimeni, nici măcar pe cei faimoși.

                                                                                 

Youtube video image

Lucy Lawless este căsătorită cu producătorul serialului "Xena: Warrior Princess", Gerard Tapert, și au împreună doi fii. De asemenea, actrița mai are o fiică din prima căsătorie.

Este important să menționăm că serialul care a consacrat-o pe Lucy a rulat între anii 1995 și 2001 pe NBC. A fost inițial conceput ca un spin-off al producției "Hercules: The Legendary Journeys" realizată de Sam Raimi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel