Cum arăta Margherita acum 11 ani. Schimbarea RADICALĂ a "vedetei de la Hollywood"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
De-a lungul anilor, Margherita de la Clejani s-a transformat radical. Iată ce pot face câteva intervenții chirurgicale.

Margherita de la Clejani s-a aflat încă de mică în lumina reflectoarelor, fiind permanent alături de părinții de la care a preluat și talentul muzical. Ulterior, după ce a mai crescut a reușit să-și construiască o carieră și să se facă remarcată prin orice metode. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, aceasta a apelat la tot fel de lucruri pentru a-și schimba stilul și înfățișarea. 

Marga a debutat în urmă cu 11 ani, pe când avea doar 17 ani, a apărut la una dintre edițiile show-ului „Talente fără număr", o emisiune-concurs pentru tinerii maneliști, realizată și jurizată de Dan Bursuc.

Din fata inocentă, în vedeta de la Hollywood

Dacă atunci poza într-o fată cuminte și inocentă, acum fiica Clejanilor a devenit o "vedetă de la Hollywood" și pozează în fata rea despre care mai nou se spune că este consumatoare de droguri. Ei bine, nu doar atitudinea ei s-a schimbat, ci și aspectul, iar dacă în trecut era cu mult mai plinuță și blondă, intervențiile chirurgicale au schimbat-o radical. 

„Trebuie să muncească mult, așa cum muncesc și eu, că sunt la început și sper ca într-o bună zi să ajung ca mama mea", declara Margherita la acea vreme. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel