Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu și cât de mult îi seamănă. "Nu m-aș fi SUPĂRAT dacă ar fi ales să devină MĂTURĂTOR. E nevoie"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mugur Mihăescu are o fiică de care este tare mândru. 

Mugur Mihăescu și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor, dar cu toate astea nu ezită să publice fotografii cu fiica lui, Ivona.

Ivona are 21 de ani și a plecat în Anglia, acolo unde a studiat la Universitatea din Bath, specializarea Administrarea Afacerilor și unde are un job.

Ce spune Garcea despre fiica lui

"Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea. Dar, ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi.

Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei. Iar dacă a fost să aplicăm ceva anume în educaţia ei a fost un singur lucru cert. Am încercat împreună cu Rodica, soţia mea, să-i punem în faţă şansa de a avea mai multe ocazii, oportunităţi de a-şi alege maniera în care va dori să trăiască. Practic, noi i-am dat doar cheile uşilor pe care ar fi putut dori să intre, cu tot bagajul ei de cunoştinţe şi de daruri natural, în viaţă. Nu i-am spus fă asta sau asta, ia-o la dreapta sau la stânga. Nu, ea a ales mereu ce a considerat că e mai bine pentru ea! Nu m-aş fi supărat pe ea nici dacă ar fi ales să devină măturător. E nevoie şi de aşa ceva. Mai important e să-ţi faci treaba bine. Dar bagajul cu care a plecat la drum, ei bine, ăla e de la mine şi de la mama ei!", a povestit Mugur Mihăescu pentru Impact, citează spynews.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mugur Mihaescu (@mugurmihaescu)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ivona Mihaescu (@xivona)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ivona Mihaescu (@xivona)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel