Data publicării:

Cum arată celebrul sandwich la suprapreț din Aeroportul Otopeni. Silviu Andrei: Cât o să ne mai păcălim unii pe alții în țara asta? / foto

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Omul de radio Silviu Andrei a publicat o imagine cu sandwich-ul celebru, la suprapreț, cumpărat dintr-un magazin de la Aeroportul Otoeni.

„Voila, celebrul sandwich scump din aeroportul Otopeni. A se observa felia foarte fină, străvezie, de salam trasă în afară până la jumate să pară că produsul e doldora de ingrediente, să pară că dă p'afara și chiar să te gândești ca n-o să-l poți mânca pe tot. Vă dati seama că cineva a studiat treaba asta? Efectul psihologic al feliei de salam iesit din baghetă asupra pasagerului călător, flămând.


Altfel, la mijloc, sandwich ul e gol, e porno, e pustiu, are ecou... sau, foarte rar, are o urmă de unt si o amintire antică despre cașcaval. Pretul e conform cu aviația. Un sandwich, o apa plată și o cafea 78 ron.


Cât o să ne mai păcălim unii pe alții în țara asta? Nu mă deranjează prețul, stiu că e aeroport si rupeți norii dar, băi, de banii ăia nu-mi vindeți aer in sandwich uri. Aerul l-am plătit deja la Tarom. Am înteles acum versurile lui Mihai Margineanu: "Aviația îti dă senzatia..."


Am avut doar o senzatie că am mâncat in aeroport. Senzațional!”, a scris Silviu Andrei pe Facebook.

VEZI ȘI: Modernizarea aeroportului Otopeni durează mai mult decât construcția celui mai mare aeroport din lume. Explicația lui Horațiu Cosma (USR)

CNAB a lansat licitația pentru modernizarea terminalelor la Aeroportul Henri Coandă, iar timpul de derulare a proiectului ne arată cât de în urmă suntem față de țările civilizate.

Vedeți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/modernizarea-aeroportului-otopeni-dureaza-mai-mult-decat-constructia-celui-mai-mare-aeroport-din-lume-explicatia-lui-horatiu-cosma-usr_931860.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel