Cum arată cel mai frumos McDonald's din lume / video
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 04 iun 2023, 21:32
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Există aproximativ 40.000 de restaurante McDonald's în întreaga lume, dar există câteva care sunt deosebit de frumoase.

Unul dintre ele se află în localitatea Bray, din Irlanda. În acest oraș, situat la puțin peste 20 de kilometri sud de capitala Dublin, se găsește un McDonald's deosebit, cu o fațadă spectaculoasă de cărămidă roșie.

Restaurantul este situat în fosta primărie a orașului și, datorită acestui fapt, a devenit o atracție turistică în sine. Are ferestre în stil Tudor la exterior și uși vechi din fier care duc către intrarea principală.

Stilul Tudor își are originile, undeva, în timpul Angliei medievale și reprezintă, de fapt, ultima etapă a arhitecturii acestei perioade. Denumirea vine de la Dinastia Tudorilor (1485 — 1603), întemeiată de regele Henry al VII-lea.

În interior, tavanul este susținut de vechi grinzi de lemn care formează în sine o structură decorativă din lemn.

Acest McDonald's are un mare succes pe TripAdvisor și în recenziile de pe Google, în ciuda faptului că mâncarea este aceeași ca în orice alt restaurant din lanțul american.

Pe lângă restaurant, Bray este renumit pentru plaja sa și pentru peisajele spectaculoase de-a lungul Mării Irlandei.

VEZI ȘI: Ce mănâncă Gabriela Iacob, instructor de fitness și vicecampioană la Bikini Fitness, înainte de concursuri / video - https://www.dcnews.ro/ce-mananca-gabriela-iacob-instructor-de-fitness-si-vicecampioana-la-bikini-fitness-inainte-de-concursuri-video_918629.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?