Cum arată Apocalipsa în viziunea unui fost diplomat român la Vatican
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Apropierea  zile  de 21.12.2012 începe să creeze o adevărată psihoză la nivel global. Apocalipsa, că despre aceasta este vorba, se spune că va fi precedată de cutremure devastatoare sau de manifestări haotice ale climei. În premieră pentru Jurnalul Național, Ovidiu Coşbuc – strănepotul poetului George Coşbuc, preot  și fost diplomat la Vatican a vorbit despre sfârșitul lumii.

„2012 nu înseamnă sfârşitul lumii. Ziua de 21 decembrie este doar bariera între două lumi, între două feluri diferite de a gândi". Sunt cuvintele cu care profesorul Ovidiu Coşbuc – strănepotul poetului George Coşbuc, preot şi diplomat la Vatican – a liniştit  sute de oameni din România şi din Italia, speriaţi că pe 21 decembrie 2012 va veni sfârşitul lumii.

„Specialiştii vorbesc despre riscul ca, cel puţin o dată în 2013 şi în 2014, o masă de plasmă solară de un miliard de tone să lovească pământul. Iar mayaşii spuneau că Soarele e maestrul nostru fiindcă ne va învăţa o nouă tehnologie. Şi probabil că aşa va fi, dacă ne gândim că NASA a anunţat furtuni solare atât de puternice, cum n-am mai avut de pe vremea lui Galileo Galilei. Numai că pe vremea lui nu exista curent electric, iar efectele au fost altele. În vremurile noastre, dacă marile transformatoare electrice nu sunt decuplate în momentul în care masa plasmatică loveşte pământul, riscă să se ardă. Şi ca să nu se ardă, se vor decupla, iar o vreme lumea va rămâne fără curent electric.

Iar efectele pot fi teribile fiindcă întreaga omenire cu tot sistemul ei este dependentă astăzi de curent. Fără curent, nici măcar apa nu urcă până la etajul unu... nici măcar nu-ţi poţi descărca toaleta. Trei zile n-avem curent electric şi suntem în război, paralizează totul, haos total – nu mai găseşti mâncare în supermarket, nu mai funcţionează băncile, turnurile de control ale avioanelor. Aşa cum s-a întâmplat deja în Sicilia; trei zile n-au avut apă, n-au circulat TIR-urile, iar lumea, disperată, a dat năvală să golească magazinele. De aceea este esenţial să păstrăm tot timpul în casă nişte rezerve de apă şi de hrană. Mayaşii spuneau că aceasta este lecţia pe care noi trebuie să o învăţăm fiindcă am ajuns mult prea dependenţi de curent şi de multe alte lucruri artificiale. Şi o readaptare ne-ar face bine”, mai crede Ovidiu Coşbuc.

Soluţia supraviețuirii va fi va fi autonomia – ca să nu moară de foame, oamenii vor fi nevoiţi să-şi cultive pământul şi să-şi producă singuri hrana, exact aşa cum făceau odinioară şi bunicii noştri. „Oamenii vor dori să iasă din sistemul actual, îşi vor construi propria grădină, vor consuma propriile fructe şi vor bea apă din propria fântână,” a mai explicat Ovidiu Coşbuc.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel