Cum arăta Andreea Marin în școala generală
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Andreea Marin și-a supus fanii virtuali unui test. Fosta vedetă de televiziune a postat pe Facebook o fotografie de grup de pe vremea când era elevă și și-a invitat prietenii de pe pagina de socializare să o recunoască.

"Hai să văd dacă ghiciţi care eram eu.", a fost mesajul Andreei Marin care a însoțit fotografia.

"Nu am cum să mă înşel. A 5-a elevă de la stânga la dreapta. Te ştiu de când erai comandantă de unitate, iar la Colegiul Roman Vodă, de când cântai la pian în bibliotecă, înainte să înceapă vreo activitate culturală.", i-a scris unul dintre prietenii de pe Facebook.

"Foarte dichisita si atunci!!! o pozitie de vedeta inca de pe atunci!!! foarte interesant!!! vedeti dvs. cititori, cind e scris omului de la D-zeu, parca se vede inca din copilarie!!! aceiasi prezentă,ca la tv! putea fi pusa in orice parte intre fete, caci ea isi lua acelasi statut ptr a poza, si se vede foarte clar ca e cea mai deosebita dintre fete!!! tare interesant!!! oricum e zîna noastră! (una este Andreea Marin, pe glob) s-o vedem si pe Violeta ce zîna va fi !!! caci grîu semeni, grîu răsare!!!", a scris un altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel