Cum arată acum una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceaușescu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Apreciată  atât pentru frumuseţea sa extraordinară, cât şi pentru talentul ei,una dintre iubitele lui Nicu Ceaușescu a decis să părăsească România cu circa 30 de ani în urmă. 

Frumuseţea ei a cucerit nu doar publicul, ci şi pe cel mai cunoscut dintre fiii Elenei şi ai lui Nicolaei Ceauşescu, şi anume Nicu, a cărui iubită a fost, scrie libertatea.ro.

Nicu Ceuşescu se îndrăgostise nebuneşte de Jeanina Matei. Era topit după ea şi venea adesea să o vadă la Barul Melody, unde aceasta cânta.

În urmă cu câţiva ani, publicul din România a avut bucuria să o revadă pe Jeanina Matei la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1. Este o doamnă bine, cu un zâmbet fermecător şi o privire care cucereşte inimile celor care o privesc.

Ea a vorbit despre locul în care locuieşte acum, dar şi despre povestea de iubire cu Nicu Ceauşescu.

"Nu aş numi exil faptul că stau în afara ţării. Am plecat de bunăvoie, stau acolo de bunăvoie, mă întorc de bunăvoie în ţară. Vin de două, trei ori pe an acasă şi merg la Craiova, la mama mea. primul drum acolo este... În Italia m-am specializat în anumite lucruri. După câţiva ani, am intrat în afaceri. Nu mai cânt în Italia", a declarat artista.

Despre marea dragoste cu Nicu Ceauşescu, a afirmat:

"Au fost clipe frumoase şi ca tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate şti dacă am fost marea lui dragoste. Ce e în sufletul unui om nu se ştie niciodată".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel