Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în 45 de zile
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto Instagram Nicoleta Luciu
foto Instagram Nicoleta Luciu
Iată care sunt cele două feluri de mâncare care nu i-au lipsit Nicoletei de pe masă cât timp a ținut regim!

Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, a devenit un adevărat model de inspirație pentru numeroase femei care se luptă cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Cu o voință de fier și o hotărâre neclintită, fost Miss România din 1999 a reușit să piardă peste 30 de kilograme într-un interval de timp remarcabil, transformându-se astfel într-o sursă de motivație pentru milioane de femei, scrie cancan.ro.

Demonstrând că perseverența și disciplina pot duce la rezultate impresionante, Nicoleta Luciu a captat admirația publicului prin transformarea sa fizică remarcabilă. Nu a ținut niciodată diete draconice, ci... doar "cu cap", cum zice ea. Totul alternat cu mișcare, bineînțeles.

Deși a acumulat peste 30 de kilograme în plus în timpul celor două sarcini, Nicoleta Luciu a reușit să revină la silueta sa de invidiat într-un timp surprinzător de scurt. Chiar și în fața provocărilor aduse de maternitate, determinarea și voința sa au ajutat-o să slăbească cât și-a dorit în puțin de două luni. 

Nicoleta Luciu spune că a avut nevoie doar de două alimente-cheie. Sunt sănătoase și, pe deasupra, ieftine. Este vorba despre supa de pui și compotul de mere, în timp ce batoanele fitness pot fi incluse ca opțiune pentru gustare. A avut cinci mese pe zi și a exclus complet consumul de cartofi, paste și orez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel