Urmărește emisiunea live
Cum a reușit o tânără să-și anuleze amenda de parcare folosind ChatGPT
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Pixabay, de Florian Pircher
Sursă foto: Pixabay, de Florian Pircher
O studentă și-a anulat amenda de parcare folosind ChatGPT.

Un studentă din York a folosit inteligența artificială pentru a contesta cu succes o amendă de parcare. Millie Houlton, în vârstă de 22 de ani, a reușit să scape de amenda primită de la Consiliul orașului York după ce i-a cerut lui ChatGPT să scrie  contestație în locul ei, scrie Daily Mail.

Ea a spus software-ului "vă rog să mă ajutați să scriu o contestație către consiliu, mi-au dat o amendă de parcare", înainte de a o trimite autorității locale.

Millie, care frecventează Universitatea York St John, a spus că amenda i-a fost acordată incorect pentru că ea are permis de parcare pe acea stradă. 

Millie a declarat: "Am spus: "Oh, nu am nevoie de această amendă, sunt studentă", dar când am încercat să articulez ceea ce voiam să spun a fost destul de dificil, așa că m-am gândit că voi vedea dacă ChatGPT poate face asta pentru pe mine. Am introdus toate detaliile mele despre unde și când s-a întâmplat, de ce amenda mi-a fost acordată incorect și am primit acest răspuns personalizat perfect formulat în doar câteva minute".

ChatGPT, folosit și pentru a crea o vânătoare de ouă de Paște



Millie a folosit software-ul și pentru activități sociale, cum ar fi o vânătoare de ouă de Paște pentru clubul ei de alergare.

"Am explicat că este o temă de Paște, am scris toate locațiile în care voiam să merg și mi-am dat ghicitori, indicii, tot", a povestit ea.

Studenta din York nu este prima persoană care folosește software-ul pentru a anula o amendă. Luna trecută, Shaun Bosley, din Brighton, a fost primit o "înștiințare finală"  National Car Parks (NCP) în care scria că are de plătit de 100 de lire sterline. Primise amenda atunci când a lăsat un prieten pe aeroportul Gatwick. Pentru a contesta "înștiințarea finală" a folosit argumentul ChatGPT, conform căruia amenda provoacă "stres și dificultăți excesive"

De asemenea, a pus la îndoială de ce NCP nu a furnizat „informații cu privire la circumstanțe” cu privire la motivul pentru care Shaun Bosley nu a primit o primă notificare despre amendă. Bosley a spus că NCP a răspuns "a doua zi" și a redus amenda la 15 lire sterline.

ChatGPT, folosit tot mai des



ChatGPT a fost folosit de oameni pentru tot felul de lucruri, inclusiv de bărbații care caută întâlniri pe aplicația de întâlniri Tinder.

Pe rețelele de socializare, o persoană a spus: "Am trimis acestei fete pe Tinder un răspuns ChatGPT și am știut sigur nu va eșua. Mi-a dat numărul ei în mai puțin de o oră".

Un altul a spus: "Ar fi trebuit să folosesc ChatGPT pentru a vorbi cu femei de pe Tinder cu mult timp în urmă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel