Cum a reușit criminalul evadat să parcurgă sute de kilometri până în Oradea
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto: ANP și Antena 3 CNN
Foto: ANP și Antena 3 CNN
S-a descoperit cum a putut criminalul condamnat definitiv la 18 ani de închisoare să ajungă la Oradea după ce a evadat.

Criminalul condamnat definitiv la 18 ani de închisoare, Meszaros Zsombor, ce a reușit să fugă din mijlocul de transport pentru deținuți, a fost prins în Oradea.

Acesta a parcurs sute de kilometri până în apropierea graniței cu Ungaria. Conform surselor România TV, Zsombor a parcurs această distanță prin autostop. Astfel, o femeie l-a dus zeci de kilometri fără să știe că este criminalul evadat. Polițiștii au reușit să identifice toate mașinile cu care Meszaros Zsombor s-a deplasat și i-a contactat pe șoferi. Așa s-a întâmplat și în cazul femeii. 

Ea a prezentat stări de amețeală și leșin după ce a fost contactată de Poliția Română și a aflat cu cine a mers în mașină. Captura sa a depins foarte mult de filtrele de poliție din țară. Se pare că un șofer de tir a fost oprit de un astfel de filtru și a fost întrebat dacă l-a surprins prin zonă. La scurt timp, în apropiere de Oradea, șoferul a fost oprit chiar de criminal pentru autostop. Criminalul a încercat să-l păcălească spunând că este tot șofer de tir și că are nevoie de ajutor. Șoferul a plecat imediat și a alertat poliția. Într-un final, poliția l-a găsit mergând pe marginea drumului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel