Cum a reacționat Becali când a aflat că Rădoi a demisionat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mirel Rădoi și-a anunțat, vineri, demisia din funcția de antrenor al Stelei, după doar 13 meciuri petrecute pe banca ”roș-albaștrilor”.

Vezi aici detalii: Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Steaua

Patronul Gigi Becali, cel care a insistat ca Rădoi să nu plece, a transmis că încă nu a reuşit să vorbească la telefonul cu finul său, deoarece acesta nu răspunde. 

"M-a sunat Mache, că Mirel a anunţat în vestiar că demisionează. Nu ştiu ce să fac, că nu-mi răspunde la telefon. Nu îl las. Dar nu pot vorbi cu el să-l întorc, că nu îmi răspunde. Aştept si eu", a fost prima reacție a lui Gigi Becali, la sport.ro.

Latifundiarul va încerca să-l convingă pe Rădoi să revină asupra deciziei, însă şansele de reuşită sunt aproape inexistente, scrie digisport.ro. Pe lângă faptul că a fost contestat de fani, care i-au cerut demisia la meciul cu Rosenborg, Rădoi are senzaţia că nu este susţinut nici de jucători şi este nemulţumit de atitudinea pe care aceştia au arătat-o pe teren.

Problemele pe care le-a întâmpinat din cauza faptului că nu are licenţă de antrenor, dar şi faptul că a fost criticat public de Becali după meciul cu ASA Târgu Mureş (1-1) au cântărit, de asemenea, în luarea acestei decizii.

Citește și: Veste colosală pentru microbiștii din România!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel