Cum a pus în pericol viaţa oamenilor ministrul Transporturilor, Anca Boagiu - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un oficial al Cabinetului Boc, Anca Boagiu, care este și ministru al Transporturilor, a atentat grav la siguranța unor pasageri. Și mai grav este faptul că aceasta a încercat să ascundă o defecțiune apărută la un tren care îi putea transforma în victime.

Evenimentul s-a  întamplat vineri. Ministrul Anca Boagiu a luat jurnaliştii cu ea în tren pentru a le arata cum se merge până la munte. Pe drum, trenul s-a stricat. Iar jurnaliştii au filmat cum în România lui 2011 un motor este reparat cu o creangă ruptă dintr-un copac, o sârmă luată de pe marginea drumului şi niste scotch.

Echipa ministrului a ascuns jurnaliştilor importanţa defecţiunii. Abia sâmbătă, alţi specialişti din CFR au dat verdictul: viaţa oamenilor a fost pusă în pericol. Trenul a circulat fără frâne!

De menţionat două lucruri importante: reparaţia cu băţul şi sârma s-a făcut fix sub ochii ministrului Transporturilor. Şi doi, automotorul depăşise cu 300.000 de kilometri termenul obligatoriu pentru revizie.

Revenind la incidentul de sâmbătă, reprezentanţii CFR spun că angajaţii lor s-au pierdut pentru că era ministrul Transporturilor în tren, însă nu au folosit creanga la reparaţii.

"S-au pripit, s-au pierdut era ministru în tren nu au ştiu ce să facă, nu au ştiu ce să facă fiind ministru în tren. Au luat creanga.Nu au avut la ce să o folosească. S-a rezolvat problema închizând un robinet", a declarat Liviu Pescăraşu, director general CFR.

Ministrul Anca Boagiu a fost "sabotata" chiar de proprii angajati, vineri, care s-au facut de ras, chiar dupa ce oficialul a tinut un mini-discurs televizat legat de securitatea trenurilor. Sefa Transporturilor a luat cu ea, in tren, mai multi jurnalisti, pentru a merge pana la munte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel