Cum a făcut CNA jocurile PDL în campania electorală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Dacă mai era nevoie de un argument pentru desființarea CNA, l-au oferit colegii doamnei Narcisa Iorga, cu prilejul campaniei pentru alegerile locale. Din patru în patru ani, democrația cheamă oamenii la urne. Pentru a alege în cunoștință de cauză, ei trebuie informați. Trebuie să li se ofere șansa de a-și privi candidații, de a-i asculta în dialog, sau măcar în monolog, dacă nu vor să participe la dezbateri electorale.

CNA nu permite posturilor Tv să transmită dezbateri electorale în week-end. Adică, taman atunci când cetățeanul are timp să privească și să se informeze. Prea ocupați cu problemele de zi cu zi, prea obosiți după serviciu, în timpul săptămânii, românii interesați de comunitatea în care trăiesc se puteau informa sâmbăta și duminica, ori, dacă nu doreau, puteau să schimbe postul, că programe cu filme sau șușanele sunt destule.

O fi democrația ceva rușinos, de care românii trebuie feriți, măcar două zile pe săptămână? Ne plângem de participarea redusă la un scrutin sau altul, dar interzicem dezbaterile atunci când ar putea avea audiență.

Cred că ar trebui să interzicem CNA-ul, mai degrabă! Din nou, argații Puterii au răspuns la o comandă politică. PDL era direct interesat ca dezbaterea electorală să se facă în surdină, fără public, dacă se putea, fiind conștient de scorul său catastrofal. Cu cât e mai mică participarea românilor la vot, cu atât cresc șansele PDL, care își va mobiliza rețelele, activiștii și clienții politici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel