Cum a devenit Andreea Marin mai bogată
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Andreea Marin se declară o persoană foarte bogată. Invitată, sâmbătă seară, în emisiunea "Oamenii Realității" de la Realitatea TV, vedeta de televiziune a vorbit despre șansa pe care a avut-o în viață, de a trăi momente emoționante fie în fața microfonului, fie în particular.

"Am trăit în 38 de ani cât alţii în 80! Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat şansa de a lăsa mii de oameni să traverseze propria-mi viaţă. Fiecare om pe care l-am avut în faţa microfonului sau pe care l-am întâlnit în particular a lăsat ceva important, o lecţie, în mine. Am această capacitate de a asculta. Chiar dacă sunt o vorbăreaţă, ştiu şi să tac, atunci când e nevoie, şi am, în egală măsură, dorinţa de a învăţa. Întotdeauna am fost foarte curioasă. Învăţând, am devenit mai bogată. Sunt un om foarte bogat în sensul acesta. Fiecare colţ de lume pe care l-am văzut înseamnă pentru mine tot atâtea vieţi pe care le-am trăit", a mărturisit Andreea Marin.

În cadrul aceleiași emisiuni, vedeta de televiziune i-a criticat pe cei care afirmă că divorțul de Ştefan Bănică Jr. este doar o mişcare de imagine.

"Noi nu am făcut lucrul acesta la tribunal, ci ne-am înţeles şi am făcut lcururile altfel. Pe de altă parte, nu datorăm explicaţii nimănui, iar dacă cineva gândeşte, bolnav, în felul acesta, eu contracarez cu o întrebare: când, în 20 de ani în cazul meu, şi peste 25 de ani de carieră, am făcut scenarii de acest gen pentru a fi în atenţia publicului. Nu cumva noi suntem de cealaltă parte a baricadei, dintre cei care îşi tratează cu seriozitate profesia, care nu au nevoie de o reclamă mascată sau de o porcărie de acest gen? Cine gândeşlte în felul acesta este un om care aşa face în propria viaţă", a mai declarat Andreea Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel