Data actualizării:
Data publicării:

Cum a ajuns un star de la Manchester City să fie reţinut pentru furtul unui smartphone

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Un mijlocaș al echipei Manchester City a fost reținut pentru scurt timp.

Citește și articolul - Echipa surpriză care face senzație în Liga Campionilor. Doar Borussia Dortmund se află mai sus în clasament

Este vorba despre internaţionalul portughez Matheus Nunes, mijlocaşul echipei de fotbal Manchester City, care a fost reţinut pentru scurt timp luna trecută de poliţiştii spanioli pentru presupusa acuzaţie de furtul unui telefon mobil, potrivit unei declaraţii de miercuri a unei surse din poliţie pentru Reuters, confirmând o relatare a cotidianului spaniol El Mundo.

Cum ar fi luat cu forța telefonul mobil din mâna unui bărbat

Matheus Nunes ar fi luat cu forţa telefonul mobil din mâna unui bărbat de 58 de ani într-un club de noapte din Madrid, apreciind faptul că bărbatul i-ar fi făcut poze în baia clubului, fără acordul acestuia, indică El Mundo. Întrebat pe marginea reţinerii, un purtător de cuvânt al poliţiei din Madrid a declarat că jucătorul portughez a fost arestat la 8 septembrie la 5:30 dimineaţa, într-un club de noapte din centrul capitalei spaniole pentru infracţiunea de tâlhărie privind un smartphone, model de ultimă generaţie.

Matheus Nunes a fost eliberat, în așeptarea înfățișării la tribunal

După audierile de la secţie, fotbalistul portughez a fost eliberat în aşteptarea înfăţişării la tribunal. O sursă din poliţie confirmă faptul că persoana arestată a fost Nunes, adăugând că acest caz a fost tratat ca o tâlhărie şi nu ca un furt pentru că valoarea telefonului depăşea preţul de 300 de euro.

Un purtător de cuvânt al jucătorului Matheus Nunes nu a răspuns până în prezent solicitării de a comenta pe marginea acestui incident. Jucătorul născut în Brazilia, Matheus Nunes, 26 de ani, s-a alăturat campioanei din Premier League, Manchester City, în sezonul trecut, de la Wolverhampton Wanderers. Chiar dacă a făcut parte din echipa Portugaliei la EURO 2024, Nunes nu a fost chemat luna trecută la echipa naţională pentru meciurile din Liga Naţiunilor, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel