Cum a ajuns Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria București, în partidul lui George Simion. Și alte partide l-au ”curtat”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: DC News @Crișan Andreescu
FOTO: DC News @Crișan Andreescu
Funcționarul public Mihai Enache a explicat cum a ajuns în AUR, partid din partea căruia candidează la Primăria Capitalei.

Mihai Enache, un om cu experiență în administrația publică și candidatul din partea AUR la Primăria Municipiului București, a vorbit în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?” de la DC News TV și DCNews cum a ajuns în acest partid, deși a fost ”curtat” și de alte partide.

”Aveam un loc foarte bun, ajunsesem în ultimii ani de carieră să fiu directorul de investiții al unei direcții foarte performante din administrația publică locală, chiar la nivel național, la Sectorul 4. 

Însă îmi dădeam seama că sunt lucruri pe care aș vrea să le fac altfel și să am mai multă putere să decid anumite chestii.

Din păcate nu poți face, din administrație, din zona unui funcționar public și îmi dădeam seama că dacă vreau să fac anumite lucruri altfel trebuie să avem și putere politică. 

Faptul că am fost coleg cu președintele Simion în diverse organizații civice, unde dânsul a activat și pe care le-a condus  în perioada de până a fondat partidul AUR a contribuit și asta la a mă regăsi împreună cu el și cu colegii noștri în această nouă formațiune politică”, a declarat Mihai Enache, candidatul AUR la fotoliul de primar general al Capitalei.

Enache: Au fost și propuneri

”Calea mea ușoară ar fi fost să mă îndrept către unul dintre partidele de guvernământ din ultimii ani, având deja o funcție în administrație, obținută prin concurs. Au fost și propuneri”, a explicat candidatul AUR la Primăria Generală a Capitalei, subliniind că propunerile au venit de la nivelul Sectorului 4, ”unde am lucrat, nu este greu de înțeles”.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel