Cum a ajuns Maradona în Europa. Raport de meci de AUR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cesar Luis Menotti a făcut un raport despre Diego Maradona, în 1978, pentru a-l aduce pe conaționalul său argentinian la FC Barcelona.

Conform Marca, legendarul Maradona a fost analizat de Menotti într-un meci al lui Boca Juniors cu Argentinos Juniors, iar aceste informații au fost primele date legate de atacant primite de FC Barcelona. La doar 17 ani, Maradona s-a remarcat prin talentul său de la o vârstă foarte fragedă.

Cum a arătat foaia scrisă de Menotti

RAPORT: Diego Armando Maradona.

NOTĂ: Foarte bun, extraordinar. Viteză 9,5. Plecare de pe loc 9,5. Viteză cu mingea la picior 9,1. Viteză fără balon 9,5. Agilitate 9,5. Săritură 8.

FORMĂ MORALĂ: Putere morală 10. Putere de suferință 10. Concentrare 10. Egoism 0. Personalitate 10.

TEHNICĂ GENERALĂ: De neîntrecut.

TEHNICĂ SPECIFICĂ: Extraordinar, eficient și driblinguri grozave. Putere excelentă. Curaj extraordinar. Eficiență extraordinară. Șuturi foarte bune. Pase grozave. Acuratețe maximă. Viziune completă. Lovitură cu capul mediocră. Leadership bun. Putere foarte crescută de reținere a balonului. Protejare a balonului extraordinară.

TACTICI INDIVIDUALE: Inteligență completă în fotbal. Înțelegere completă pentru fotbal. Viziune bună. Foarte bună viteză în eficiență.

CONCLUZII GENERALE. Tânăr. A fost născut pe 30.10.1960. Are calități tehnice uriașe, dribling foarte simplu. Are o viziune directă cu fața la poartă, dar știe cum să scape de minge pentru cel mai bine plasat coechipier. Reflexe extraordinare. Protejează mingea foarte bine pentru a o juca imediat cu mare eficiență. Pasele scurte și șuturile sunt uimitoare. Grozave demarări și încetiniri de ritm.

DIEGO ARMANDO MARADONA (30.10.1960 - 25.11.2020)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel