Cum a ajuns Bursucu la 140 de kilograme: În șase luni m-am îngrășat 60 kg
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook  Bursucu
Sursa foto: Facebook Bursucu
Bursucu (Adrian Cristea) a povestit cum a ajuns să cântărească 140 de kilograme, fără ca măcar să-și dea seama.

"140 de kilograme. Am avut la talent (n.r.: greutate/kilograme) la un moment dat, vai de capul meu! Fără talent deloc, am avut 78 de kilograme, până la 22 de ani. Dup-aia m-a năpădit talentul! Deci venea talentul pe mine… în fiecare zi puneam câte un kilogram de talent", a povestit Bursucu, în emisiunea "Duet cu Alexandra".

"Eram la "Dansez pentru tine". Când am intrat acolo aveam 78 de kilograme pentru că eram în activitate, eram dansator în activitate, doar că m-am lăsat de dans, pentru că nu mai făceam față, și de competiție. Eram dansator în trupa lui Edi Stancu. După, am devenit coregraf câteva sezoane mai târziu, când efectiv m-am lăsat cu totul și de dans, doar antrenam. Dar regimul alimentar nu l-am schimbat. În momentul în care m-am apucat să fiu doar coregraf, în șase luni de zile m-am îngrășat 60 de kilograme, dar ce e miraculos este că eu niciodată nu mi-am dat seama că sunt atât de gras, dacă poți crede. Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare", a mai spus Bursucu, scrie viva.ro.

Bursucu face compromisuri pentru familia sa: ”Plec vineri și mă întorc duminică seară”

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, face senzație, la Kanal D, cu noua sa emisiune: "Dimineața cu noi". Prezentatorul TV a ieșit din proiectul „Teo Show”, pentru a porni o nouă aventură, alături de George Tănase și Viviana Sposub, scrie Spectacola

Dacă pe plan profesional lucrurile sunt tot mai înfloritoare, pe plan personal, Bursucu se poate mândri cu o familie superbă. Deși nu și-a oficializat relația, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de peste nouă ani, cu Andreea. Cei doi cresc împreună două fete, pe Anays, în vârstă de trei ani, și pe Alessia, în vârstă de 16 ani, care este fiica Andreei din prima căsătorie. Prezentatorul TV face naveta săptămânal între Constanța și București, pentru a petrece timp cu familia sa, dar fiind că emisiunea sa se difuzează zilnic, iar iubita sa conduce o afacere în Constanța. 

"Fetele stau în Constanța, eu în București și în weekend fac naveta. Plec vineri și mă întorc duminică seară", spune Bursucu.

Cât despre relația cu partenera sa de viață, vedeta tv a mai spus: "Suntem tot timpul împreună când merg la Constanța. Când ai copii mici te rogi să prinzi câteva momente de liniște și când se întâmplă profiți la maxim de ele. Dar în ultimul timp am avut timp și pentru noi, ieșim de regulă cu prietenii vineri și sâmbătă seară".

Bursucu, blocat de ce i-a spus fiica sa la telefon

Anul trecut, acesta povestea cum a reușit fiica lui să îl lase mut, după ce i-a spus aceasta, într-o seară, la telefon. 

"Sunt puțin mai liniștit, pentru că fiica mea a mai crescut puțin, nu avem nici probleme mici, nici probleme mari și sper să nu avem probleme deloc. A intervenit o relaxare, pentru că putem să o luăm cu noi pe unde mergem. Din punct de vedere profesional sunt foarte fericit, pentru că, pe lângă emisiunea zilnică, „Teo Show, filmez și pentru „Roata Norocului, producție care merge excelent, care ne aduce satisfacții extraordinare. Reușim să facem concurenții fericiți, prin premiile oferite, și telespectatorii, prin conținutul pe care, alături de invitați, îl creăm. Asta se vede în audiențe și nu pot fi decât fericit", a spus Adrian Cristea, cunoscut ca Bursucu, într-un interviu pentru viva.ro.

"M-a "rupt" emoțional"

"Acum câteva zile, veneam de la filmare, era târziu, mă duceam spre casă și ea se pregătea de somn. M-a sunat, m-a întrebat ce fac, i-am spus că mă duc acasă și Anais mi-a spus: „Uaa, vii pe la mine, vii să mă vezi?. M-a "rupt" emoțional. Avem un alt obicei seara, înainte de culcare, ne sunăm video și ne spunem rugăciunea. Eu spun „Tatăl Nostru, ea spune „Înger, îngerașul meu. Într-o seară, după ce ne-am spus rugăciunile, mi-a zis: "Tati, să știi că mie tot îmi este dor de tine!". Nu este ușor, dar am luat decizia ca lucrurile să fie așa, pentru că noi, la Constanța, avem o casă, aici avem un apartament. Copiii, acolo, au tot ce trebuie, mai ales în perioada asta dificilă. Iubita mea are toate afacerile acolo și nu putem lăsa totul baltă doar pentru că eu stau patru zile la București. Când sunt acasă, compensez, și cred că acest lucru este cel mai important", a mai spus Bursucu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel