Cum a afectat-o pe Ruby divorțul părinților: "Între ei lucrurile erau toxice"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ruby
Sursa foto: Facebook Ruby
Ruby a vorbit despre divorțul părinților și copilăria petrecută alăuri de bunica ei, cea care i-a ținut loc și de mamă și de tată.

"Eram în liceu (n.r. când au divorțat părinții), nu mai știu exact în ce clasă, și mama a fost cea care mi-a spus. Am acceptat, îți zic sincer, cu destul de multă ușurință pentru că știam că între ei doi lucrurile erau toxice și era mai bine pentru amândoi să-și vadă fiecare de drum. Și cred că asta a și așteptat mami, să cresc îndeajuns de mult încât să pot pune lucrurile cap la cap și să fiu bine după veste", a povestit Ruby, într-un interviu pentru viva.ro.

"Au fost și zile frumoase, și zile mai puțin frumoase. Mamaia a făcut tot, dar absolut tot ce i-a stat în putere să țină calde locurile și al mamei, și al tatălui meu. Le simțeam lipsa după ce veneau în concediu și plecau (n.r. munceau în străinătate). Ziua în care plecau era cea mai grea. Dar, în rest, a reușit întotdeauna să mă împace și să nu resimt ca pe o despărțire definitivă", a mai spus artista.

"Mamaia a avut de furcă, în copilărie, cu mine"

"Mamaia a avut de furcă, în copilărie, cu mine, pentru că eram o fetiță destul de băiețoasă, destul de năzdrăvană, trebuia să mă adune de pe acoperișurile vecinilor, fugeam cu bicicleta de ea, mă alerga cu bățul. Dar așa, în adolescență, nu, cumva tot ce mi-a predicat mamaia în copilărie, că vorbea cu mine și în somn (râde), s-a așezat într-un fel și sunt foarte mândră că nu am trecut prin nicio pasă nebună", a mărturisit Ruby.

Vezi și: "Nu aș mai pune bisturiul pe mine". Ruby, probleme după operația de mărire a sânilor: "M-am chinuit. Șapte ani am ținut ascunsă treaba asta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel