Data actualizării:
Data publicării:

Culmea ironiei. Tom Hanks, cadou inedit pentru Corona, după infectarea cu COVID-19

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Tom Hanks i-a trimis un cadou inedit unui băiat australian, al cărui prenume este Corona.

Tom Hanks i-a trimis o scrisoare şi o maşină de scris unui băiat australian care i-a dezvăluit într-o scrisoare că a fost hărţuit din cauza prenumelui său, Corona, a anunţat joi un post de televiziune din Australia, citat de Reuters.

Ce i-a scris copilul de opt ani actorului

Corona De Vries, un băiat de opt ani care locuieşte în Gold Coast, un oraş din statul australian Queensland, i-a scris starului hollywoodian după ce acesta şi soţia lui, Rita, au petrecut mai mult de două săptămâni în carantină după ce au fost testaţi pozitiv cu COVID-19 în acestă staţiune turistică din Australia.

"Am văzut la ştiri că tu şi soţia ta aţi contractat coronavirusul. Sunteţi bine?", a scris băiatul în acea scrisoare, potrivit postului Channel 7 News.

El a mai spus că îi place prenumele său, însă colegii lui de şcoală au început să îi spună "coronavirus", iar acest fapt l-a făcut să se simtă "întristat şi furios".

Reacția lui Tom Hanks

"Scrisoarea ta ne-a făcut pe mine şi pe soţia mea să ne simţim minunat!", i-a răspuns Tom Hanks într-o scrisoare redactată la o maşină de scris Corona, pe care i-a făcut-o cadou tânărului, expediind-o pe adresa acestuia din Gold Coast, citează Agerpres.

"Ştii, eşti singura persoană pe care o cunosc şi care poartă prenumele Corona - precum inelul din jurul Soarelui, care înseamnă 'coroană'. Cred că această maşină de scris ţi se potriveşte. Întreabă un adult cum funcţionează. Şi foloseşte-o ca să îmi scrii din nou", a adăugat starul hollywoodian.

"P.S. Ai un prieten în persoana mea!", a scris Tom Hanks la finalul scrisorii sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel