Culmea diversiunii electorale: şi-a trecut toate partidele pe afiş
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
IMG_3451
IMG_3451

Mircea Man (PDL), preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, a apelat o strategie de campanie inedită. El şi-a făcut o serie de bannere electorale în care apar siglele tuturor partidelor. Această manevră încearcă să bulverseze electoratul pentru a nu şti exact cu cine să voteze, pentru că nu se mai ştie din partea cărui partid provine. De precizat că Mircea Man este candidatul PDL la preşedinţia CJ Maramureş. 

Partidele au depus plângere la Biroul Electoral Judeţean pentru că acele afişe sunt ilegale. Printre contestatari s-a numărat şi Mircea Man care susţine că  nu ştie de unde au apărut acele bannere, dar cert este că se află în toate localităţile din Maramureş. Pe lângă bannere, echipa lui  Mircea Man, a lipit şi afişe. Se împart şi pliante electorale care au pe o parte imaginea lui Mircea Man, iar pe cealaltă parte imaginea candidatului favorit la câştigarea oraşului sau comunei din judeţul Maramureş.

Dacă alţi grei ai PDL au apelat doar la schimbarea culorii, Mircea Man a adus diversiunea electorală la cote maxime prin încercarea de a se pretinde candidatul tuturor partidelor sub sloganul "Orice am avea în plan, noi votăm cu Mircea Man".

Soluţia pare să fie una a disperării pentru Mircea Man. Ziele trecute, candiatul PDL şi-a strâns toţi colaboratorii de la Consiliul Judeţean şi le-a oferit un pahar de şampanie în semn că s-a terminat mandatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel