Culise din ședința PNL din această seară. Premierul Nicolae Ciucă, semnal despre guvernare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Iată ce a declarat premierul Nicolae Ciucă liberalilor în această seară, conform unor surse. 

”Într-o lume în curs de polarizare, România aparține astăzi lumii libere și prospere. Dar acest statut nu ne pune la adăpost de amenințări. Suntem o țară de graniță a acestei lumi dezvoltate și în această calitate suntem supuși riscurilor destabilizării. De aceea, asigurarea stabilității politice și administrative este foarte importantă pentru perioada următoare. De aici și rolul pe care îl avem ca partid pe scena politică. România are nevoie de politică matură și de o guvernare stabilă. Iar șansa PNL este să joace cartea politicii echilibrate. Aș spune chiar mai mult, PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanție împotriva oricăror derapaje, fie ele economice sau în politica externă” a declarat premierului Nicolae Ciucă, în ședința din seara aceasta din PNL, conform informațiilor DCNews. 

Astfel, pare că premierul Nicolae Ciucă dă semnalul unei continuități a coaliției de guvernare alături de PSD, pentru a menține țara stabilă, în această perioadă complicată. Nu ar fi prima oară când prim-ministrul în funcție dă un astfel de semnal, adoptat și de liderul PSD, Marcel Ciolacu, care urmează să fie premier. 

Citește și: EXCLUSIV  Schimbare de Putere! Ce urmează la guvernare. SONDAJ despre rotativă și anticipate. Varianta preferată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel