Cu un picior în GROAPĂ. Dinamo - FC Voluntari, REZULTAT FINAL în play-out
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Într-un meci din etapa a şasea a fazei play-out a Ligii I de fotbal, FC Voluntari a învins-o pe FC Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, în deplasare, în Şoseaua Ştefan cel Mare.

Unicul gol al partidei a fost reuşit, cu un şut de la circa 22 de metri, de Ion Gheorghe (75), jucător crescut de Dinamo.

Dinamo, ultima clasată, a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ioan Filip, în min. 49.

Oaspeţii şi-au mai creat ocazii de gol prin Ion Gheorghe (36) şi Claudiu Belu Iordache (54), în timp ce Dinamo a avut o singură situaţie clară de gol, prin Ante Puljic (45+5).

Dinamo a pierdut ultimele şase partide jucate, cinci în campionat şi una în Cupa României, toate cele patru din play-out şi toate cele trei cu antrenorul Adrian Mihalcea pe banca tehnică. În sezonul regulat, fiecare formaţie a câştigat pe teren propriu cu 2-1.

FC Voluntari a ajuns la zece etape consecutive fără înfrângere, cu opt victorii şi două egaluri.

FC Dinamo Bucureşti - FC Voluntari 0-1 (0-0), Stadion Dinamo - Bucureşti

A marcat: Ion Gheorghe (75). Cartonaş roşu: Ioan Filip (Dinamo, 49). Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti) Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel