Cu cine se distrează Andreea Mantea în Turcia!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Andreea Mantea se relaxează într-o vacanță peste hotare, departe de ochii curioșilor. 

Vedeta a plecat în Turcia, însoțită fiind de către un băiat chipeș, care îi seamănă foarte mult, mai precis, de către fiul ei, David, dar și în compania unei prietene.

(oar_w460)

(oar_w460)

Foto: Facebook

Mantea, care începând din această toamnă îi va lua locul Biancăi Drăgușanu la cârma emisiunii de la Kanal D ,“Te vreau lângă mine”, a decis să petreacă în vacanța de vară mai mult timp în compania băiețelului ei, David. A plecat astfel alături de el într-o vacanță în Turcia, Antalya. Mama și fiul au fost nedespărțiți atât pe plajă, la piscină, cât și seara, la cină sau la diverse concerte desfășurate în resortul în care au fost cazați. S-au pozat cu delfinii, s-au jucat în nisip, si-au făcut multe poze și s-au bucurat din plin unul de celălalt. Imaginile vorbesc de la sine! Andreea Mantea este extrem de grijulie și protectoare cu fiul ei pe care îl iubește nespus.

(oar_w460)

(oar_w460)

"Au trecut trei ani de când am cunoscut adevărata fericire. Atunci când ziceam că sunt fericită, simțeam niște lucruri înăuntrul meu, dar de când a venit David în viața mea, de când am fost binecuvantată și mi s-a permis să-l am, iată că simt altfel și pot să spun că sunt cu adevărat fericită. (...) Am învățat foarte multe lucruri de la el, mi-a schimbat viața total, este o minune în viața mea", a povestit Andreea pentru colegii de la emisiunea "Wowbiz".

David este fiul Andreei Mantea și al luptătorului Cristi Mitrea, care anul acesta a petrecut alături de micuț, la petrecerea sa aniversară de 3 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel